Oceania Cruises viert 20ste verjaardag met gratis boordkrediet

Naar aanleiding van haar 20ste verjaardag lanceert Oceania Cruises een speciale promotie waarbij de rederij tot $800 gratis boordkrediet geeft op meer dan 100 reizen.

oceania cruise schip

Oceania Cruises, ’s werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruiserederij, viert twee gewaardeerde decennia waarin ze haar gasten The Finest Cuisine at Sea, Curated Travel Experiences en Small Ship Luxury bezorgen met een tijdelijke 20th Anniversary Sale.

Om deze gedenkwaardige mijlpaal te markeren, schenkt de cruisemaatschappij een speciaal geschenk van maximaal $800 boordkrediet per passagiershut of suite op 110 boeiende reizen op haar zeven schepen die naar het Caraïbisch gebied, de Middellandse Zee, de Stille Zuidzee, Alaska, Azië en verder varen.

“Met de vraag naar luxecruisen op een recordhoogte, is deze exclusieve verkoop een schat aan mogelijkheden voor zowel trouwe terugkerende als nieuwe gasten. Het is bedoeld om reizigers weer in contact te brengen met hun zin voor avontuur, terwijl ze profiteren van een genereus scheepsboordkrediet van maximaal $800 op meer dan 100 begeerde afvaarten in 2023 en 2024, waaronder ons nieuwste schip, Vista”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises.

Elk 20th Anniversary Sale-tarief is inclusief het genereuze OLife Choice-pakket van Oceania Cruises, dat een keuze omvat uit GRATIS excursies aan wal, een GRATIS huisdrankenpakket of GRATIS boordkrediet plus een 20th Anniversary BONUS-scheepsboordkrediet van maximaal $800 op alle boekingen, ongeacht welk OLife Choice-voordeel wordt gekozen.

“Van verwennerij in de Aquamar Spa + Vitality Centre of een diepere verkenning aan wal met een van onze meeslepende excursies aan wal, we wilden onze speciale mijlpaal vieren met onze gewaardeerde gasten. We hebben zorgvuldig een verzameling intrigerende reisroutes samengesteld waaruit reizigers kunnen kiezen, met een verbazingwekkende mix van adembenemende bestemmingen over de hele wereld”, voegde Del Rio toe.

Gasten aan boord van alle kleine, luxeschepen van Oceania Cruises kunnen gratis dineren in alle specialiteitenrestaurants met een gastronomische keuken samengesteld door de wereldberoemde meesterkok Jacques Pepin, evenals de volgende inclusieve voorzieningen: GRATIS internet; GRATIS 24-uursroomservice; GRATIS fitnesslessen; GRATIS shuttles naar stadscentra; GRATIS frisdranken en koffiespecialiteiten, GRATIS plat en bruisend Vero Water en GRATIS wasserettes.

Een aantal hoogtepunten uit de 20th Anniversary Sale

FJORDS, VIKINGS & CASTLES

Oslo naar Londen, 18 dagen aan boord van Riviera, vertrek op 5 augustus 2023 – $800 boordkrediet

Tijdens deze reis zullen gasten zich verdiepen in het beste van Noorwegen terwijl de Riviera van het zuidelijke deel van het land naar de meest noordelijke stad vaart. Aanleghavens tijdens deze reis zijn Kristiansand, Alesund, Hammerfest en Tromso, om er maar een paar te noemen. Gasten zullen ook kennismaken met de dramatisch mooie Faeröer-eilanden en de magische Orkney-eilanden, voordat ze doorvaren naar Edinburgh (Newhaven) voor Riviera’s laatste aanloop naar Londen (Portsmouth).

SVALBARD & ARCTIC PASSAGE

Tromso naar Reykjavik, 15 dagen aan boord van Marina, vertrek op 7 augustus 2023 – $800 boordkrediet

Gasten zullen genieten van een zeldzaam bezoek aan Longyearbyen op de Spitsbergen-archipel, de noordelijkste nederzetting ter wereld, voordat ze verder gaan met hun uitgebreide ontdekking van IJsland en Groenland met fjorden, langs Husavik, Siglufjordur, Paamiut, Nuuk en meer

ALASKA TO CALIFORNIA MEDLEY

Van Vancouver naar Los Angeles, 13 dagen aan boord van Regatta met vertrek op 7 september 2023 – $600 boordkrediet

Gasten die meevaren op deze reis van de adembenemende zuidoostkust van Alaska naar de zuidkust van Californië zullen schatten ontdekken zoals de majestueuze Hubbard-gletsjer, het Tlingit-erfgoed en de voortreffelijke wijnmakerijen van Astoria, evenals de charmes van kleine steden van Juneau, Skagway en Sitka.

SUMPTUOUS ARABIA

Abu Dhabi naar Mumbai, 10 dagen aan boord van Riviera met vertrek op 29 december 2023 – $600 boordkrediet

Gasten die op deze reis meevaren zullen zich vergapen aan de woestijnsteden Khasab en Muscat in Oman en het grootstedelijke knooppunt Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, waar strakke architectuur naast weelderige paleizen en moskeeën staat. Geniet van een overnachting in het bruisende Mumbai en verken het afgelegen Sir Bani Yas, de thuisbasis van meer dan 17.000 vrij rondlopende exotische dieren.

ISLANDS TO INDOCHINA

Singapore naar Bangkok, 15 dagen aan boord van Riviera met vertrek op 28 januari 2024 – $800 boordkrediet

Gasten kunnen hun ziel verrijken te midden van de tijdloze tradities van Azië, met overnachtingen in het historische Saigon en het vergulde Bangkok. Tijdens de reis staan ook bezoeken aan onverwachte schatten zoals Borneo, Puerto Princesa en het raadselachtige Sultanaat van Brunei op het programma. Deze 15-daagse reis stopt ook in Coron en Manilla op de Filippijnen, evenals het iconische Hue (Chan May) en Nha Trang in Vietnam.

MINARETS TO PALAZZI

Istanbul naar Venetië, 12 dagen aan boord van Vista met vertrek op 2 augustus 2024 – $600 boordkrediet

Vanuit de met minaretten bezaaide skyline van Istanbul vaart Vista naar de onbetwiste juwelen van het oostelijke Middellandse Zeegebied, waaronder het eens vulkanische Santorini, het middeleeuwse Kotor, het tijdloze Split, het levendige Dubrovnik en een charmante verrassing: de zelden bezochte, maar toch spectaculaire Italiaanse stad Ancona. Gasten overnachten in Venetië voordat ze de volgende dag vertrekken om de beroemde grachten, weelderige palazzi en elegante kerken te verkennen.

ASTOUNDING AUSTRALASIA

Singapore naar Auckland, 24 dagen aan boord van Regatta met vertrek op 14 november 2024 – $800 boordkrediet

Tijdens deze reis genieten de gasten van een wereld van spectaculaire panorama’s in exotisch Zuidoost-Azië, de charmante noordoostelijke buitenposten van Australië en het magische Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Het schip zal overnachten in het ongerepte Bali, het verfijnde Sydney en het vriendelijke Auckland. Tijdens dit 24-daagse verblijf kunnen gasten genieten van de drukte van Jakarta, het weelderige landschap van Bali (Benoa) en het tropische regenwoud van Cairns, voordat ze de Tasmanzee oversteken om het Noordereiland van Nieuw-Zeeland te ontdekken.

De 20th Anniversary Sale is te boeken van 16 januari 2023 tot en met 28 februari 2023. Meer informatie bij je reisspecialist of online op de website van Oceania Cruises.

Lees ook: Holland America Line vaart in 2024 naar de poolcirkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *