Costa opent de verkoop voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa in 2024

Costa Cruises heeft de verkoop van haar cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europe voor volgend jaar geopend. Tussen Pasen en eind november bieden de schepen van de Italiaanse cruisemaatschappij prachtige cruisevakanties in het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa.

costa cruises cruise schip

Costa Cruises heeft haar reisroutes voor 2024 gepresenteerd. Deze omvatten cruises die vertrekken van Pasen tot eind november volgend jaar en bieden een ruime keuze aan vakanties in het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa. Voor wie dicht bij huis wil vertrekken biedt de rederij afvaarten vanuit Amsterdam.

Middellandse Zee

Drie schepen zullen de westelijke Middellandse Zee bevaren voor cruises van een week waarbij ze enkele van de mooiste bestemmingen in Italië, Frankrijk en Spanje aandoen: Costa Smeralda en Costa Toscana, de nieuwste generatie zusterschepen, en Costa Pacifica. Costa Smeralda vertrekt vanaf 22 maart elke vrijdag vanuit Genua om Marseille, Barcelona, ​​Cagliari, Napels en Civitavecchia/Rome te bezoeken. Costa Toscana daarentegen zal vanaf eind maart elke zaterdag in Savona zijn voor een route die Marseille, Barcelona, ​​Palma de Mallorca, Palermo en Civitavecchia/Rome aandoet. Tijdens het zomerseizoen wordt Palma vervangen door Ibiza, een van de mooiste en meest gewilde eilanden in de Middellandse Zee. Vanaf 5 mei vertrekt de Costa Pacifica elke zondag vanuit Savona en verkent Civitavecchia/Rome, Ajaccio (Corsica), Palma de Mallorca, Valencia en Marseille, waarbij La Spezia in de herfst Ajaccio vervangt.

Costa Deliziosa vaart in het oostelijke Middellandse Zeegebied, met een route die Marghera/Venetië, Bari, de prachtige Griekse eilanden Santorini, Mykonos en Katakolon omvat. Ook bevestigd zijn cruises vanuit Taranto en Catania, op weg naar de Griekse eilanden en Malta.

Noord-Europa

Tijdens de zomer zullen drie schepen – Costa Favolosa, Costa Fascinosa en Costa Diadema – in Noord-Europa cruises maken met spectaculaire landschappen vanuit een uniek gezichtspunt. Costa Diadema biedt cruises van een week aan vanuit Kiel, met bestemming Kopenhagen en de Noorse fjorden. Costa Favolosa zal vier verschillende routes aanbieden, vanuit Amsterdam, met een bezoek aan Groenland, IJsland, Engeland en Ierland, en de Lofoten-eilanden. Costa Fascinosa zal gewijd zijn aan 12-daagse cruises naar de Noordkaap en negendaagse cruises naar enkele van de mooiste Baltische steden, zoals Stockholm, Helsinki, Tallinn en Riga.

Voor degenen die maar een paar dagen vrij hebben, zijn er in de lente en de herfst 3- en 4-daagse minicruises in de westelijke Middellandse Zee aan boord van Costa Pacifica en Costa Fascinosa. In de herfst reizen gasten met de Costa Diadema en Costa Favolosa door de Middellandse Zee en verder om de Canarische Eilanden te bezoeken, met een reisschema van twee weken, of Lissabon of Marokko, met 10-daagse cruises. Niet te missen in het voorjaar is de cruise van de Costa Fascinosa naar de Azoren.

Rond de wereld

De 2025-editie van de Around the World Cruise, aan boord van de Costa Deliziosa, zal de wereld rondreizen, voornamelijk op het zuidelijk halfrond, waarbij Tierra del Fuego, Polynesië, Nieuw-Zeeland, Australië en Zuid-Afrika worden bezocht. Voor het eerst zal het vertrek begin december 2024 plaatsvinden zodat de gasten tijdens de cruise van de feestdagen kunnen genieten. Oudejaarsavond in Rio de Janeiro wordt onvergetelijk met het vuurwerk vanaf het strand van Copacabana.

Lees ook: Vijf Holland America Line schepen krijgen groter casino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *