Luxerederij Crystal herstart deze zomer met operaties

Luxerederij Crystal wordt opnieuw gelanceerd onder een vernieuwde naam en visie: Crystal – Exceptional at Sea. De luxe cruisemaatschappij gaat deze zomer van start met de onlangs gerenoveerde Serenity en Symphony.

crystal cruise schip

Crystal Cruises is officieel opnieuw gelanceerd onder een vernieuwde naam en visie: Crystal – Exceptional at Sea. Dit nieuwe tijdperk voor Crystal begint met een innovatieve website en branding onder de hoede van de A&K Travel Group.

“Ik ben verheugd aan te kondigen dat Crystal herboren is, met Crystal Serenity en Crystal Symphony opnieuw bedacht en verbeteringen aangebracht aan elk onderdeel van de reis van onze gasten”, aldus Crystal-president Jack Anderson. “Op beide schepen zijn nieuwe royale suites, ruime veranda-kajuiten en gastenkamers geïnstalleerd, waardoor de totale gastencapaciteit is afgenomen. De persoonlijke service is verder verhoogd. Dineren is een reis door culinaire specialiteiten, met authentieke gerechten van over de hele wereld die worden geserveerd in negen restaurants. Elk schip heeft ook zes bars. Lokale experts van Abercrombie & Kent hebben op elke bestemming gedenkwaardige ervaringen gepland om toegang buiten de gids te garanderen.”

oceania cruises promo

Crystal heeft ook zijn reizen voor 2023 en 2024 aan boord van de vernieuwde Crystal Serenity en Crystal Symphony aangekondigd. Tijdens de reizen zullen de gasten kunnen genieten en tot rust komen in de opnieuw ontworpen suites. Met meer dan negen eetgelegenheden aan boord van elk schip, een toonaangevende spa, fitnessfaciliteiten en een groot zwembad is er genoeg keuze voor iedereen. De gastencapaciteit is verlaagd voor nog meer comfort en luxe. Crystal Serenity vaart nu uit met een capaciteit van 740 gasten (in plaats van 980), terwijl Crystal Symphony plaats biedt aan 606 gasten (in plaats van 848).

Contacteer ons voor meer informatie over de luxe ervaring aan boord van Crystal.

Lees ook: Binnenkijken in de totaal vernieuwde Oceania Riviera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *