Binnenkijken in de totaal vernieuwde Oceania Riviera

De Riviera van Oceania Cruises heeft een ingrijpende verjonging ondergaan waarbij alle passagiershutten en suites opnieuw ontworpen werden. De nieuwe kajuiten bieden nog meer wooncomfort met op maat gemaakte meubels, houten afwerkingen en designaccenten die de kenmerkende essentie van elegantie van Oceania Cruises uitstralen.

Riviera, een van de luxeschepen van Oceania Cruises, kreeg recent een volledige opknapbeurt. Tijdens de grondige vernieuwing kreeg het schip volledig vernieuwde suites en passagierskajuiten en getransformeerde openbare ruimtes.

Tijdens de opfrisbeurt bleef geen enkel oppervlak onaangeroerd. De kamers en suites kregen een lichter en helderder kleurenpalet, en bieden nu een ​​stralende en zelfs meer decadente mate van weelderig wooncomfort dan voorheen.

De kajuiten en suites zijn voorzien van op maat gemaakte meubels, exotische betegeling en gepolijste houten afwerkingen. Designeraccessoires voegen een sfeer van elegantie en verfijning toe met modieuze verlichting en een groot aantal doordachte details, waaronder een overvloed aan stopcontacten en USB-poorten. De strak gerestylde badkamers zijn ruimer dan ooit tevoren en beschikken over royale, extra grote douches.

De Concierge Level Veranda Staterooms en Veranda Staterooms zijn de grootste standaard passagierskajuiten met een oppervlakte van 29 vierkante meter. De strak gerestylde badkamers zijn voorzien van Italiaans marmer en op maat gemaakte stoffen in harmonieuze tinten.

Openbare ruimtes

De openbare ruimtes van het schip kregen een upgrade met zachte nieuwe tapijten en met leer beklede fauteuils. Alle lounges, bars en eetgelegenheden zijn elegant gerestyled, waardoor sociale en gastronomische ervaringen naar een hoger niveau worden getild, met behoud van de huiselijke sfeer die zo typisch is voor Oceania Cruises.

Horizons is volledig opnieuw ontworpen en biedt een lichtere, meer heldere en zelfs luxueuzere sfeer dan voorheen. De Grand Dining Room weerspiegelt een hernieuwd gevoel van grootsheid dat uitstraalt van de glinsterende kroonluchter, pluche tapijten en boterzachte lederen fauteuils. De dinerervaring in openlucht is volledig vernieuwd met een heerlijke nieuwe trattoria, die elke avond een scala aan houtgestookte pizza’s, sappig gegrilde Italiaanse specialiteiten, verleidelijke salades en heerlijke desserts serveert.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Lees ook: Holland America Line vaart in 2024 naar de poolcirkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *