Ikos Andalusia verrast met uitbreiding van de topgastronomie en Deluxe Collection

Ikos Andalusia, het luxe all-inresort met zeven gastronomische restaurants in het zuiden van Spanje, verhoogt de culinaire beleving en opent dit jaar twee nieuwe specialiteitenrestaurants. Ook de onvoorwaardelijke luxe van het Deluxe Collection concept wordt tot nieuwe hoogtes verheven met een nieuwe, exclusieve Deluxe Collection zone. Een gloednieuwe state-of-the-art Kids Club maakt het hoogstaande aanbod compleet. 

Een nieuwe wereld van bijzondere privileges

De uitbreiding van Ikos Andalusia omvat een reeks upgrades van het Deluxe Collection concept waardoor Deluxe Collection gasten nog meer privacy, speciaal voorbehouden ruimtes en superieure service genieten. Het vijfsterrenresort pakt uit met een splinternieuw verwarmd Deluxe zwembad en bar, een aparte ruimte waar je kan genieten van exclusieve privileges en een verrijkt aanbod onder de Andalusische zon.

De Deluxe Collection van Ikos Resorts overtreft alle verwachtingen op het gebied van een luxe all-in en biedt een groot aantal premium diensten en voordelen, zoals uitgebreide menu’s, een sfeervol diner bij kaarslicht aan zee, een gratis nek- en rugmassage in de spa, Deluxe Collection zwembaden en nog zoveel meer voor een ultieme gepersonaliseerde ervaring. De Deluxe Concierge staat hierbij steeds klaar om alle vakantiebehoeften tot in de puntjes te regelen. En voor het verkennen van de omgeving van het resort, kunnen de gasten plaats nemen achter het stuur van een Tesla Model Y, voor een extra vleugje luxe.

Nieuwe lokaal geïnspireerde specialiteitenrestaurants

Ook het uitzonderlijke culinaire aanbod van Ikos Andalusia wordt nog vergroot. Aan het strand kunnen de gasten genieten in Chiringuito, een typisch Spaans strandrestaurant met een heerlijke selectie tapas en lokale favorieten zoals verse Espetos. Daarnaast is Seasons een nieuw à-la-carterestaurant in openlucht, dat exclusief toegankelijk is voor Deluxe Collection gasten voor het ontbijt, lunch en tussendoortjes. In de avond opent het restaurant voor alle gasten en worden ze er verwend met exquise lokale ingrediënten van duurzame producenten, in een elegante en verfijnde setting. 

Ruimer familieaanbod

Alles is voorzien om het hele gezin een topvakantie te laten beleven bij Ikos Andalusia. Het resort opent een fonkelnieuwe state-of-the-art Kids Club die voldoet aan de allerhoogste normen. Kinderen van vier tot twaalf jaar oud kunnen zich helemaal uitleven in de nieuwe Heroes Kids Club en een reeks boeiende activiteiten uitproberen, van creatief knutselen tot kooklessen, als allerhande sporten en watersporten. 

Uitkijken naar de introductie van luxevilla’s

Het vijfsterrenresort zal in 2024 ook uitgebreid worden met een bijzondere collectie villa’s en suites aan het strand. De nieuwe villa’s met vier slaapkamers en exclusieve suites met twee tot drie slaapkamers, zullen de ruimste zijn binnen het ganse Ikos aanbod. Grote families en groepen zullen meer privacy genieten en ondergedompeld worden in een uitzonderlijk comfort en het allerhoogste niveau van luxe.

Lees ook: Oceania Cruises viert 20-jarig jubileum en pakt uit met nieuwe luxeschepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *