Met het hele gezin naar Frankrijk: 1000 originele reisideeën op maat van kinderen

Frankrijk staat met stip op de eerste plaats van favoriete vakantiebestemmingen. Jaarlijks trekken meer dan 2,5 miljoen Belgen op vakantie naar onze zuiderburen. In Met het hele gezin naar Frankrijk ontdek je 1000 originele reisideeën op maat van kinderen die ideaal zijn om te ontdekken, leren, spelen, genieten en chillen.

Met het hele gezin naar Frankrijk van Michelin is een praktisch reisgids voor jonge gezinnen die Frankrijk willen bezoeken. De kids-vriendelijke gids biedt een schat aan informatie om de ideale gezinsvakantie te plannen.

De praktische gids is verdeeld in verschillende regio’s van Frankrijk, waardoor het gemakkelijk is om informatie over een specifieke locatie te vinden. 52 boeiende reisplannen zorgen ervoor dat je zorgeloos met jonge kinderen door Frankrijk kan reizen. In totaal bevat het boek zo’n 1000 originele en gevarieerde ideeën voor een vakantie op maat van kinderen. Zo vind je er een uitgekiende selectie van bestemmingen en activiteiten, kindvriendelijke logeeradressen, avontuurlijke suggesties om eropuit te trekken en gouden tips om heerlijk te ontspannen met het hele gezin.

De gids is zeer informatief en gedetailleerd, dankzij de vele kaartjes, en biedt veel waardevolle tips, zoals openingstijden en duurtijden, voor gezinnen die Frankrijk willen bezoeken. Geen dwingende of strakke reisprogramma’s, maar suggesties die bij de kids ongetwijfeld in de smaak vallen.

Zin om je volgende gezinsvakantie naar Frankrijk te plannen? Je vindt Met het hele gezin naar Frankrijk in de lokale boekhandel of je kan het boek hier online bestellen.

Lees ook: Vijf redenen waarom een cruisevakantie de ideale familievakantie is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *