Bij luxeresort Nana Princess is elke gast een VIP

Nana Princess op Kreta is the place to be voor wie vakantie een synoniem is van genieten. Met topfaciliteiten en een uitmuntende service biedt het luxueuze vijfsterrenresort zijn gasten niets minder dan de ultieme droomvakantie.

Badend in een sfeer van exclusiviteit en omgeven door de paradijselijke natuur van Kreta voelen zowel koppels als gezinnen met kinderen zich bij Nana Princess de koning te rijk. Dat komt niet alleen door de 102 uiterste elegant ingerichte suites en villa’s, de VIP-service en de exquise gastronomie. Ook de eigentijdse sport- en ontspanningsmogelijkheden zoals de hypermoderne Nana Tennis Club met maar liefst 21 tennis- en padelvelden en de innovatieve wellnessfaciliteiten zorgen ervoor dat gasten een toptijd beleven en maken het één van de meest aanbevolen hotels om dit jaar te bezoeken. 

Royaal onthaasten

De Royal Wellness Club bij Nana Princess is een oase van pure rust waar holistische therapieën hand in hand gaan met ultramoderne technologie. Als koningen en koninginnen genieten de gasten er van exclusieve spa- en schoonheidsbehandelingen door ervaren welnessexperts. Veel van de behandelingen zijn samengesteld door gespecialiseerde artsen om  een optimaal effect en een maximaal  gevoel van euforie en verjonging teweeg te brengen.

Nana Princess tilt wellness naar uitzonderlijke hoogten met een uniek aanbod aan wellnesssuites- en villa’s die elk een eigen verwarmd privézwembad hebben. De Premium Energy Suite komt daarbovenop met een sauna. In de Ambassador Wellbeing Suite genieten gasten van een eigen stoombad en een perfect uitgeruste privégym. Wie enkel het allerbeste wil, kiest voor de Dream Princess Villa: een ruime villa van twee etages met een verwarmd privézwembad, een sauna, privégym en een outdoor whirlpool. Het zicht op de fabelachtige Kretenzische Zee en natuur krijgen gasten er zomaar bij. 

Vijfsterrenservice

Het guest relations team zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Zo staat er desgewenst een privéjet klaar om hen naar Kreta te vliegen of een limo om hen van de luchthaven naar het resort te brengen. Voor wie het nodig heeft staat er een helikopter ter beschikking.

Aan het idyllische privéstrand van Nana Princess, met zijn turquoise wateren en de glooiende bergen op de achtergrond, worden gasten in de watten gelegd met een superieure service. In comfortabele ligbedden kunnen ze volop genieten van de zon terwijl ze persoonlijke spullen handig opbergen in een sleutelloze box. Wie in een villa of suite met privéstrand verblijft geniet bovendien van een eigen strandprieel aan de rand van de waterlijn en de persoonlijke service van een beach boy die aan alle wensen voldoet.

Kortom bij Nana Princess ontdekken de gasten de echte betekenis van een vijfsterrenvakantie en ervaren ze weelderige luxe van the good life zoals ware royals.

Lees ook: Ikos Andalusia verrast met uitbreiding van de topgastronomie en Deluxe Collection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *