Crystal verwelkomt gasten met uitzonderlijk vliegtegoed

Een luxe cruise met Crystal is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Gasten genieten nu van een uitzonderlijk vliegtegoed van € 450 per persoon (€ 900 per suite) voor alle nieuwe boekingen op een selectie afvaarten in 2023 die vóór 31 juli 2023 zijn gemaakt.

crystal

Terwijl luxe rederij Crystal de laatste voorbereidingen treft om deze zomer weer uit te varen heet ze haar gasten welkom met een uitzonderlijk vliegtegoed. Wie voor 31 juli 2023 een cruise boekt op Crystal Symphony en Crystal Serenity ontvangt een vliegtegoed ter waarde van € 450 per persoon (€ 900 per suite) voor vluchtreserveringen die via Crystal zijn geboekt. Voor vluchtreserveringen die buiten Crystal zijn geboekt, ontvangen gasten een tegoed van € 450 per persoon op hun cruisetarief.

Onze 6 favoriete afvaarten

Southampton – Reykjavik

22 – 30 augustus 2023

Deze reis begint in Southampton en brengt je via het Verenigd Koninkrijk naar IJsland. Beginnend met de legendarische havenstad Plymouth en de adembenemende kustlandschappen van Cork in Ierland, vaart Crystal Serenity vervolgens naar Holyhead voordat het naar het eiland Man en Londonderry gaat. Het laatste stuk gaat in noordelijke richting naar het meeslepende Reykjavik.

Prijs vanaf € 4.200 per persoon 

Istanbul – Venetië

8 – 15 september 2023

Reis door culturen terwijl je vaart van Istanbul, een stad die zich uitstrekt over twee continenten, naar Venetië, een van ’s werelds meest ingewikkelde en exquise steden. Ontdek onderweg Turkije in de Dardanellen en Kusadasi voordat je Griekenland en de witte zandstranden van Mykonos en Corfu gaat verkennen. Voordat je in Venetië van boord gaat, bezoek je nog Dubrovnik, waar Slavische traditie en sierlijk Venetiaans design elkaar ontmoeten.

Prijs vanaf € 3.300 per persoon

Quebec naar New York

19 – 27 september 2023

Crystal Serenity maakt een reis van een week langs de beroemde oostkust van Noord-Amerika. De cruise begint in Québec, de Franstalige hoofdstad van Canada, voordat het schip langs de met bomen omzoomde St. Lawrence-rivier afvaart naar de geneugten van Gaspé. Via de charmante havensteden Sydney en Halifax in Nova Scotia wordt de rustgevende verkenning voortgezet alvorens op een hoogtepunt te eindigen in het iconische New York City.

Prijs vanaf € 4.000 per persoon

Athene- Dubai

9 – 26 oktober 2023

Verken de wateren van de Middellandse Zee en Arabië tijdens deze epische 18-daagse reis door de ongelooflijke landschappen van deze cultureel rijke regio. De reis begint in Athene. Vervolgens bezoek je het eiland Rhodos en de Rode Zee en doorkruis je het Suezkanaal. Het oude Egypte komt tot leven in Suez, met een overnachting in Safaga (Luxor) voor de mystieke Omaanse steden Salalah en Muscat alvorens de reis te beëindigen in Dubai.

Prijs vanaf € 7.600 per persoon

Miami – Miami

2 – 13 november 2023

Geniet van de winterzon tijdens deze rondreis vanuit het bruisende Miami en ontdek ongerepte stranden in de Caraïben. Geniet van de tropische sfeer van Roadtown in Tortola voordat je naar het chique St. Barts gaat. Ontdek de verbluffende schoonheid van St. John’s voordat je de levendige cultuur van Bridgetown, Barbados, gaat verkennen. Bewonder de weelderige landschappen van Castries en St. Lucia voordat je Nassau bereikt, de kleurrijke hoofdstad van de Bahama’s.

Prijs vanaf € 4.400 per persoon

Auckland – Sydney

20 december 2023 – 4 januari 2024

Tijdens deze reis vol betoverende cultuur en natuur ontdek je de indrukwekkende landschappen van Nieuw-Zeeland en Australië. Na vertrek in Auckland staat een bezoek aan Tauranga gepland. Vervolgens proef je de verleidelijke gastronomie van Gisborne en leer je meer over de unieke architectuur van Napier. Kort daarna ontdek je de pittoreske stad Dunedin voordat je het adembenemende en vredige landschap van Dusky, Doubtful en Milford Sounds in je opneemt. Via de Tasmanzee bereik je Melbourne, Eden en het energieke Sydney waar de reis eindigt.

Prijs vanaf € 8.100 per persoon

Contacteer ons voor meer informatie over deze unieke aanbieding en de luxe ervaring aan boord van Crystal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *