Regent Seven Seas Cruises gaat samenwerking aan met Global Hotel Alliance

Regent Seven Seas Cruises sluit zich als eerste cruisemaatschappij aan bij de Global Hotel Alliance en haar bekroonde loyaliteitsprogramma, GHA Discovery. Dankzij de samenwerking sparen leden van het loyaliteitsprogramma voor luxe Experiences aan land en op zee.

Regent Seven Seas Cruises, de wereldwijd toonaangevende rederij voor luxe cruises, is een samenwerking aangegaan met Global Hotel Alliance (GHA), ‘s werelds grootste samenwerkingsverband van zelfstandige hotelmerken met een eigen bekroond loyaliteitsprogramma, GHA DISCOVERY.

Deze exclusieve overeenkomst is een primeur, het is namelijk de eerste keer dat een cruisemaatschappij zich aansluit bij GHA waardoor de twee toonaangevende merken in het luxesegment van de reisbranche de krachten kunnen bundelen.

Leden van GHA DISCOVERY, die kunnen verblijven in 800 hotels, resorts en paleizen van 40 hotelmerken in 100 landen, worden beloond met de innovatieve DISCOVERY Dollars (D$1 staat gelijk aan US$1).

Dankzij dit exclusieve partnerschap kunnen de 24 miljoen deelnemers aan het programma nu ook DISCOVERY Dollars sparen wanneer zij een reis bij Regent boeken. De DISCOVERY Dollars kunnen zij bij elk GHA hotel, resort of paleis inwisselen voor een Experience.

GHA DISCOVERY leden die een Regent cruise boeken, bereiken zo extra snel de GHA DISCOVERY Titanium-status, wat hun een aantal voordelen bij GHA hotels en resorts in de hele wereld oplevert.

Ook worden GHA leden bij aankomst aan boord van het cruiseschip speciaal welkom geheten met champagne en chocolade.

“Wij zijn blij met de samenwerking met GHA. Nog meer bevlogen reizigers uit de hele wereld zullen kennismaken met de ongekende luxe van Regent Seven Seas Cruises,” vertelt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Wij zijn ervan overtuigd dat het all-inclusive pakket met overweldigende ervaringen op een scala aan bestemmingen, de luxe ingerichte suites, de chique restaurants en de eersteklas service van Regent de miljoenen leden van GHA Discovery zal bekoren. Of ze nu aan land of op zee verblijven, alleen het allerbeste is goed genoeg.”    

“Wij vormen een perfecte match–Regent Seven Seas Cruises, de wereldwijd toonaangevende rederij voor luxe cruises met reizen naar indrukwekkende plekken rond de wereld, en GHA DISCOVERY dat als geen ander ‘s werelds luxe hotelmerken met elkaar verbindt, waaronder enkele van de allerbeste hotels op dezelfde bestemmingen,” zegt Chris Hartley, CEO van GHA. “Met dit strategische partnerschap vergroten wij ons bereik en kunnen we onze klanten meer keuze en voordelen bieden. Voor GHA zal dit leiden tot een grote groei van het aantal leden, in het bijzonder uit grote markten zoals de V.S., en dat zal zich weer vertalen in meer inkomsten voor onze hotelmerken.”

Voordelen van de samenwerking

Voor GHA DISCOVERY leden die een cruise met Regent boeken, gelden de volgende voordelen: 

– Tussen D$750 en D$2.500 per boeking van een cruise met Regent, te besteden bij een GHA hotel of resort waar ook ter wereld, 12 maanden geldig. 

– Snellere upgrade naar de GHA DISCOVERY Titanium-status, ruim 12 maanden geldig met voordelen zoals kamer upgrades, speciale voorzieningen, vroeger inchecken en later uitchecken bij GHA hotels en resorts in de hele wereld.

– Welkom aan boord met de beste chocolade en champagne wanneer de Regent cruise is geboekt door een GHA DISCOVERY lid.

Ter gelegenheid van deze samenwerking wordt het aantal punten dat GHA DISCOVERY leden sparen, verdrievoudigd tot maximaal D$7.500, in te wisselen bij alle deelnemende GHA hotels en resorts. Het aanbod is geldig voor cruises met als uiterste vertrekdatum 31 december 2023, mits geboekt vóór 1 oktober 2023.

Een lidmaatschap van GHA DISCOVERY is gratis. Reizigers kunnen zich online aanmelden of de GHA DISCOVERY app downloaden en zich registreren op hun mobiele telefoon. Ook via Instagram en Facebook kunnen reizigers zich bij GHA DISCOVERY aanmelden. GHA DISCOVERY Dollars kunnen worden ingewisseld bij GHA hotels en resorts, maar niet aan boord van een schip van Regent Seven Seas Cruises. 

Contacteer ons voor meer informatie en de all-inclusive luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Sarah Fabergé wordt doopmoeder Seven Seas Grandeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *