Sarah Fabergé wordt doopmoeder Seven Seas Grandeur

Regent Seven Seas Cruises, de wereldwijd toonaangevende rederij voor luxe cruises, heeft bekendgemaakt dat Sarah Fabergé, oprichtingslid van de Fabergé Heritage Council en achterkleindochter van Peter Carl Fabergé, doopmoeder zal zijn van Seven Seas Grandeur. 

sarah faberge regent seven seas cruises grandeur godmother doopmoeder

Sarah Fabergé wordt de doopmoeder van Seven Seas Grandeur, het nieuwe cruiseschip van luxe rederij Regent Seven Seas Cruises dat in november in de vaart komt. Sarah zal het schip op 10 december 2023 dopen tijdens een stijlvol en exclusief gala in Miami, Florida. Voor deze gelegenheid zal actrice en zangeres Kristin Chenoweth, die zowel een Emmy als een Tony Award heeft gewonnen, een weergaloos optreden verzorgen. Seven Seas Grandeur vertrekt na het doopgala voor een Caraïbische cruise met drie overnachtingen. Na terugkeer in Miami begint het schip aan haar eerste cruiseseizoen in het Caraïbische gebied.

“Als oprichtingslid van de Fabergé Heritage Council staat Sarah symbool voor het ethos en de kwaliteiten die onze twee voortreffelijke luxemerken typeren. Ze is dan ook de ideale godmother voor ons nieuwste schip, Seven Seas Grandeur,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Wij zijn uitermate vereerd dat Sarah Fabergé deze taak op zich wil nemen en heten haar dan ook welkom bij de Regent Seven Seas Cruises-familie.”

DeMarco vervolgt: “Seven Seas Grandeur is geïnspireerd op het verleden en klaar voor de toekomst. Het schip is een toonbeeld van de perfectie die in ons erfgoed zit verweven, en staat voor ongekend veel ruimte, ongeëvenaarde service, overdadige weelde en de transformatie die gasten overkomt zodra ze aan boord stappen. Ook Fabergé staat bekend om zijn constante perfectie, ongeëvenaarde vakmanschap en voortdurende streven naar uitmuntendheid, en dat is geheel in lijn met de kernwaarden van ons eigen gerenommeerde luxemerk.”

“Voor Fabergé staan ook in deze tijd het vernuft van mijn overgrootvader Peter Carl Fabergé en zijn niet-aflatende streven naar uitmuntendheid centraal,” vertelt Sarah Fabergé, Director of Special Projects en oprichtingslid van de Fabergé Heritage Council. “Ik vind het een grote eer dat ik dit buitengewone nieuwe schip mag dopen. Net als Fabergé is het geïnspireerd op het verleden en klaar voor de toekomst. Ook kijk ik ernaar uit om als gastvrouw Regent gasten aan boord van Seven Seas Grandeur te verwelkomen voor mijn exclusieve Spotlight Voyage in 2024.”

De achterkleindochter van Peter Carl Fabergé – de legendarische ontwerper van sieraden en kunst en het creatieve en zakelijke brein achter het wereldberoemde bedrijf dat zijn naam draagt – is lid van de Fabergé Heritage Council, die het managementteam van Fabergé bijstaat in het streven naar uitmuntendheid en exclusiviteit en de gedachte aan Peter Carl Fabergé en zijn erfgoed levend houdt.

Veiling van sieraden voor goed doel

Sarah Fabergé zal tijdens de doop oorbellen en een ring dragen die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontworpen. Deze exquise sieraden van 18 karaats wit goud met blauwe guilloches, witte diamanten en parels, zullen niet alleen tijdens het gala worden gedragen door Sarah, maar worden in 2024 ook geveild voor het goede doel.

De opbrengsten van deze veiling komen ten goede van de Gemfields Foundation, de liefdadigheidstak van Gemfields, het moederbedrijf van Fabergé. De stichting zet zich in Sub-Saharaans Afrika in om armoede in gemeenschappen te bestrijden en de natuur te beschermen. Met name in landen waar Regent aanmeert, zoals Madagascar en Mozambique, zijn deze projecten van grote betekenis.

De keuze van Sarah als meter van Seven Seas Grandeur komt voort uit het partnerschap van Regent Seven Seas Cruise met Fabergé. In het kader van deze samenwerking heeft Regent eerder al opdracht gegeven voor een uniek kunstwerk, Journey in Jewels, dat tot in het kleinste detail met de hand wordt vervaardigd. Dit bijzondere Fabergé ei is de eerste in zijn soort en is het kroonjuweel van de adembenemende kunstcollectie aan boord van het schip, die een waarde van meerdere miljoenen dollars vertegenwoordigt.

Spotlight Voyage

Sarah zal ook gastvrouw zijn tijdens een Fabergé Spotlight Voyage aan boord van Seven Seas Grandeur. Deze cruise met vertrek op 1 juli 2024 neemt luxe reizigers mee in de wereld van Fabergé – masterclasses in kleine groepjes, exclusieve deelname aan unieke, kleinschalige excursies aan land, demonstraties van juwelen in de vorm van het ei en fascinerende presentaties en films. De cruise met 10 overnachtingen vertrekt vanuit Rome (Civitavecchia) en vaart door het Middellandse Zeegebied. Havens die worden aangedaan, zijn Salerno in Italië, Taormina op Sicilië, Valletta op Malta, Palma de Mallorca, Barcelona in Spanje, Provence (Marseille) en Antibes in Frankrijk. Het eindpunt is Monte Carlo.

Stijlvol doopgala met fantastisch optreden

Seven Seas Grandeur wordt op 10 december 2023 tijdens een stijlvol gala in Miami, Florida gedoopt. De aanwezigen, waaronder trouwe gasten van Regent, gewaardeerde reispartners en vips, worden getrakteerd op een optreden van actrice en zangeres Kristin Chenoweth, die een Emmy en Tony Award heeft gewonnen. Kristin, die in 2015 vanwege haar verdiensten geëerd werd met een ster op de Hollywood Walk of Fame, heeft geschitterd in talloze succesvolle film-, televisie- en toneelproducties, zoals Pushing Daisies, Glee en Wicked. Zij zal nummers van haar laatste album, For The Girls, en ook songs van diverse genres, zoals pop, country en Broadway, ten gehore brengen.

Na het gala vertrekken de gasten voor een cruise met drie overnachtingen door het Caraïbische gebied. Aan boord van Seven Seas Grandeur genieten zij van de ultieme luxe waar Regent al 30 jaar om bekend staat, van weergaloos luxe ingerichte suites tot ongeëvenaarde service in de bars en lounges, van gastronomische perfectie in de vijf chique restaurants tot onbeperkte deelname aan verdiepende landexcursies.

Tijdens het eerste seizoen van Seven Seas Grandeur, dat start in november 2023, worden 18 cruises naar het gebied rond de Middellandse Zee en het Caraïbisch gebied aangeboden, inclusief tweemaal een transatlantische oversteek.

Contacteer ons voor meer informatie en details over Seven Seas Grandeur en de all-inclusive luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Oceania Cruises stelt nieuwe collectie verleidelijke mediterrane luxe reizen voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *