Regent Seven Seas Cruises lanceert Iconic Explorations

Gedurende een beperkte tijd kunnen gasten die met Regent Seven Seas Cruises varen hun luxe cruisevakantie op geselecteerde Europa- en Alaska-reizen in 2024 verlengen met een gratis reis van 3 nachten, voor of na de cruise landinwaarts, ter waarde van maximaal $8.000 per suite.

Luxe cruiserederij Regent Seven Seas Cruises biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van Iconic Explorations door hun cruise-ervaring uit te breiden met een gratis reis van 3 nachten, pre- of post-cruise landinwaarts, op geselecteerde Europa en Alaska reizen in 2024.

Gedurende een beperkte tijd kunnen gasten kiezen uit een op maat gemaakte collectie meeslepende landroutes, ter waarde van maximaal $8.000 per suite, naar fascinerende steden, charmante dorpjes en prachtige landschappen langs de geliefde rivieren van Europa, van de Thames tot de Rijn. Het nieuwe aanbod van Regent biedt ook gratis reizen landinwaarts op enkele van de adembenemende Alaska-afvaarten van de rederij, waaronder een nieuwe reis landinwaarts, Northwest Wonders, die de mogelijkheid biedt om Seattle te verkennen voordat reizigers naar Canada varen.

Gasten kunnen ontspannen in serene, ongerepte landschappen, van het meer van Bled in Ljubljana, Slovenië tot het Alpha-meer in Whistler, Canada. Veeleisende reizigers kunnen zich onderdompelen in de historische schoonheid van de Tsjechische Republiek in Praag of de zijderoutes van Azerbeidzjan volgen in Bakoe, leren over de oude beschaving van Griekenland in Athene of getuige zijn van de fascinerende gletsjers, watervallen en vulkanen in IJsland.

“Iconic Explorations biedt onze gasten de perfecte gelegenheid om zich volledig onder te dompelen in een bestemming van hun keuze, terwijl ze genieten van de hoogste normen van persoonlijke service, ongeëvenaarde ruimte op zee, epicurische perfectie en een steeds groter wordende lijst van gratis luxe voorzieningen,” zei Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Elke reis zit vol mogelijkheden om onvergetelijke herinneringen op te doen aan boord van de Regent schepen. En met zoveel extra’s en voorzieningen die bij het cruisetarief zijn inbegrepen, en met elk detail dat wordt verzorgd, kunnen gasten echt die speciale momenten beleven terwijl ze enkele van de meest betoverende bestemmingen van Europa en Alaska verkennen.”

De vakkundig samengestelde landinwaartse reizen laten de must-sees van bestemmingen zien, terwijl lokale verborgen schatten worden onthuld in iconische locaties, waaronder Athene, Griekenland; Cappadocië, Turkije; en de Zwitserse Alpen. Gasten kunnen bijvoorbeeld een Hidden Gems and Turkish Shores-cruise van 12 nachten aan boord van de Seven Seas Navigator die op 28 september 2024 afvaart, verbeteren door te genieten van een gratis pre-cruiseprogramma van 3 nachten door het historische Praag, of een gratis programma van 3 nachten na de cruise, Flavours of Budapest-tour, waardoor een werkelijk meeslepende luxe reiservaring van 15 nachten wordt gecreëerd.

Andere aantrekkelijke reizen landinwaarts zijn de Northwest Wonders-reis van 3 nachten, die het prachtige Victoria in Canada en de wildernis rondom Whistler verkent; de 3-daagse Alluring Alps-tour door Zwitserland, inclusief het adembenemende panoramische uitzicht op de toppen van Eiger, Mönch en Jungfrau; en de 3-nachten London & Charming Cotswolds-reisroute in Engeland, die historische bezienswaardigheden van Londen, het oude wonder van Stonehenge en lunch in een traditionele landelijke pub belooft.

Dankzij de all-inclusive reistarieven van Regent kunnen gasten genieten van een ontspannen, verwennende cruisevakantie met gratis onbeperkte excursies aan wal, gastronomische gerechten in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, heerlijke wijnen en gedistilleerde dranken, sterke drank in de suite en een gevulde minibar die dagelijks wordt bijgevuld, amusement, onbeperkte internettoegang, wasservice, voorafbetaalde fooien en transfers.

Iconic Explorations is van toepassing op nieuwe boekingen gemaakt tussen 1 juli en 31 augustus 2023. Het aanbod is beschikbaar op meer dan 200 meeslepende reizen tussen april 2024 en november 2024, aan boord van de luxe en ruime schepen van Regent, waaronder de Seven Seas Grandeur, die in november 2023 in de vaart komt.

Contacteer ons voor meer informatie en details over de Iconic Explorations en de all-inclusive luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Oceania Cruise biedt reizigers nog meer voordelen met nieuwe waardebelofte simply MORE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *