Cunard maakt speciale Event Voyages voor 2024 bekend

In 2024 ontvangt Cunard enkele van de grootste talenten op het gebied van gastronomie, kunst en entertainment aan boord tijdens haar vermaarde Event Voyages. Het programma omvat 7 themareizen, vier aan boord van Queen Mary 2, drie aan boord van Queen Elizabeth.

cunard queen mary 2

In 2024 biedt Queen Mary 2, het vlaggenschip van Cunard, onderdak aan vier van de zeven nieuw gelanceerde themareizen en biedt gasten een unieke ervaring om de Atlantische Oceaan in stijl over te steken. Drie andere themareizen vinden plaats aan boord van Queen Elizabeth terwijl ze begin 2024 door Australië en Japan navigeert.

“Cunards Event Voyages bieden veel meer dan alleen opmerkelijke optredens. Elk is vakkundig samengesteld om onze gasten unieke kansen te bieden om zich onder te dompelen in thema of gelegenheid, ontmoetingen en luisteren naar wereldberoemde leiders in hun vakgebied, vele met interactieve workshops en een programma met activiteiten en optredens om uit te kiezen gedurende de dag en avond. ” zei Matt Gleaves, VP Commercial, Cunard Noord-Amerika. “En natuurlijk allemaal aangeboden met de luxueuze achtergronden van de Cunard Queens en allemaal terwijl je geniet van de kenmerkende details waar je altijd naar uitkijkt met Cunard.”

In juni komt ‘London Theatre at Sea’ terug, een acht nachten durende trans-Atlantische overtocht in oostelijke richting. De overtocht die in het teken van muziektheater staat is in samenwerking met de Olivier Awards, met wie Cunard elk jaar samenwerkt in Londen. Deze unieke overtocht biedt meeslepende acteerworkshops, fascinerende blikken achter de schermen en bekroonde uitvoeringen, samengesteld door Julian Bird OBE.

Ook terugkerend in november 2024 is ‘Literature Festival at Sea.’ Tijdens deze westwaartse trans-Atlantische overtocht kunnen boekenliefhebbers zich gedurende zeven dagen verdiepen in inspirerende literaire evenementen die samengesteld zijn door het programmeringsteam van The Times en The Sunday Times Cheltenham Literature Festival, met wie Cunard ook elk jaar samenwerkt. Elk “Literatuurfestival op zee” biedt meer dan 20 veelgeprezen auteurs, waarbij eerdere headliners onder meer Ian Rankin, Victoria Hislop en Simon Armitage waren.

400e trans-Atlantische overtocht

In 2024 hebben reizigers een unieke kans om deel uit te maken van de geschiedenis. Cunards vlaggenschip Queen Mary 2 vaart in augustus namelijk haar 400e trans-Atlantische overtocht van New York naar Southampton, een reis die vandaag nog even iconisch is als in 1840, toen de geschiedenis van Cunard begon.

2024 markeert ook de 15e verjaardag van Cunard’s spectaculaire ‘National Symphony Orchestra’-reizen, aangeboden door de eminente maestro Anthony Inglis. Gasten kunnen overdag met het koor repeteren en ’s avonds genieten van klassieke concerten in het Royal Court Theatre, aan boord van deze unieke negen nachten durende transatlantische overtocht via Newport en Boston in oktober.

Queen Elizabeth

Queen Elizabeth vaart in januari 2024 de allereerste ‘Sporting Greats & Wellness Voyage,’ die sportfans de kans biedt om te cruisen met enkele van de meest iconische sportsupersterren van Australië, waaronder de legendarische cricketspeler Brett Lee en de gevierde golfer Karrie Webb, net als Amanda McLaren, eigenaar van het gelijknamige Britse luxe autobedrijf.

‘The Great Australian Culinary Voyage,’ ook op Queen Elizabeth in januari, belooft een onvergetelijk uitstapje te worden in de wereld van eten en wijn, met als speciale gast de bekroonde chef-kok Karen Martini die The Steakhouse at The Verandah overneemt.

Tijdens de buitengewone ‘Big Band Ball’-reis in mei komen dans- en muziekliefhebbers van over de hele wereld samen om het magnifieke Swing-tijdperk te vieren, tussen het verkennen van de verleidelijke havens van Japan gedurende deze negen nachten durende omvaart. Speciale gasten zijn onder meer de internationaal geprezen zanger, pianist en songwriter Joe Stilgoe.

Contacteer ons voor meer informatie over deze speciale Event Voyages en de luxe ervaring aan boord van Cunard.

Lees ook: Oceania Cruises stelt nieuwe collectie verleidelijke mediterrane luxe reizen voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *