Oceania Cruises stelt nieuwe collectie verleidelijke mediterrane luxe reizen voor

Oceania Cruises heeft een verzameling verleidelijke mediterrane reizen samengesteld die naar kosmopolitische steden en onontdekte bestemmingen varen. Het ultieme in luxe kleine scheepservaringen ontmoet de beste culinaire en wijnreizen, culturele hoofdsteden en meeslepende excursies aan land op 94 reizen in 2024.

oceania cruises

Oceania Cruises, ’s werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruiserederij, biedt in 2024 een ongelooflijke line-up van meeslepende ervaringen over de Middellandse Zee, waardoor gasten tal van culturele hoofdsteden en minder bekende juweeltjes kunnen ervaren. Zeilend vanuit steden als Rome, Barcelona, ​​Lissabon, Athene en Londen, is deze voortreffelijke selectie van zorgvuldig samengestelde reizen aan boord van het nieuwste schip Vista, en aan boord van Marina, Riviera, Sirena van Oceania Cruises, ideaal voor reizigers die zich willen verdiepen in de rijke geschiedenis van deze regio en oude culturen, keuken en tradities. De reizen variëren van zeven dagen tot een 59-daagse Grand Voyage van Miami naar Rome.

Met 94 verschillende reisroutes die de hele regio doorkruisen, en honderden meeslepende excursies aan land in kleine groepen om uit te kiezen, bieden deze reisroutes gasten de mogelijkheid om te genieten van la dolce vita, of ze nu genieten van het zoeken naar truffels op het platteland in de buurt van Rome, het verkennen van Santorini’s minder bekende actieve vulkanen of flamenco leren dansen in Sevilla.

Food & Wine Trails-tours en Culinary Discovery-tours bieden de kans om in de tradities van de mediterrane keuken te duiken, met intieme rondleidingen gericht op eten en wijn, ontworpen voor levensgenieters. Beyond Blueprints-tours verhogen de waardering van gasten voor architectuur met een kijkje achter de schermen bij enkele van ’s werelds meest iconische gebouwen en oriëntatiepunten. Go Green-tours bieden verrijkende mogelijkheden om te ervaren hoe lokale gemeenschappen en bedrijven hun omgeving behouden, ondersteunen en verbeteren, en de Go Local-tours van Oceania Cruises nodigen reizigers uit om zich echt in te bedden in gemeenschappen voor boeiende, unieke ervaringen.

“We zijn verheugd om zo’n uitgebreid aanbod van bestemmingsintensieve mediterrane routes aan te bieden, waardoor onze goed bereisde en nieuwsgierige gasten door een andere lens naar geliefde mediterrane bestemmingen kunnen kijken”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Ons zorgvuldig samengestelde gevarieerde aanbod aan excursies aan land, plus de ontspannende huiselijke sfeer aan boord van onze boetiekschepen, biedt de perfecte keuze voor een luxe vakantie.”

6 aanbevolen bestemmingen

Syracuse, gelegen op het eiland Sicilië, beroemd om zijn kathedralen, wijngaarden en eilandstranden, is een 2700 jaar oude stad, bekend om zijn rijke Griekse en Romeinse geschiedenis. U kunt de eeuwenoude ruïnes van Siracusa verkennen, de Etna bewonderen en een rondvaart maken rond het eiland Ortigia, de meest pittoreske troef van Syracuse.

Valencia, gelegen aan de Costa Blanca, is de historische paella-hoofdstad van Spanje. Hier hebben gasten de kans om een ​​lokale boerderij te bezoeken en verse ingrediënten te plukken om hun eigen authentieke paella te maken. Beroemd om zijn zeevruchten, sinaasappels en zijn opvallende ‘City of Arts and Sciences,’ kunnen gasten deze stad per fiets verkennen, waarbij ze de oude stad en de 13e-eeuwse kathedraal bewonderen.

Voor degenen die hun historische kennis willen uitbreiden, is Efeze, Turkije, een must om te bezoeken. Ga op ontdekking in het Ephesus Museum, waarin wordt getoond hoe deze oude havenstad ooit de belangrijkste handelspost in het Middellandse Zeegebied was. Ambachtelijke bezoekers willen misschien een tapijtweefdemonstratie bijwonen, de traditionele manieren leren in een handwerkcentrum, of zich mengen onder de lokale bevolking in een klein dorpje buiten Efeze en samen met hen genieten van een stevig ontbijt nadat ze ervoor hebben gekozen om te helpen met hun oogst.

De Provence in Zuid-Frankrijk biedt enkele van de meest pittoreske vergezichten en verleidelijke smaken van de Middellandse Zee. Wandel door de klassieke straten en pleinen van Saint-Rémy-de-Provence met een lavendelijsje en ontdek waar Van Gogh in de 18e eeuw woonde. Gasten kunnen hun smaakpapillen ook uitbreiden met kaas- en wijnproeverijen in Avignon of de middeleeuwse dorpjes en het lavendelmuseum van Luberon verkennen. Fijnproevers kunnen op zoek gaan naar “diamanten” van zwarte truffels op het Provençaalse platteland, die bij een volgende proeverij worden gecombineerd met lokale wijnen.

Een bezoek aan Montenegro biedt enkele van de krachtigste contrasten die gasten kunnen ontdekken. Ontdek Kotor, waar de Montenegrijnse bergen oprijzen tegenover de adembenemende azuurblauwe Boka-baai. Bewandel de stadsmuren van Kotor in een exclusieve groepsreis van slechts 16 personen en bezoek het neoklassieke museum van koning Nikola. U kunt ook aan boord van een kleine boot gaan om het betoverende Gospa-eilandje, dat volgens de legende is ontstaan ​​door na elke succesvolle reis een rots in de baai te laten vallen, vanaf het water te verkennen.

Santorini is een van de meest iconische juweeltjes van de Middellandse Zee en heeft zelfs de meest doorgewinterde reiziger veel te bieden. Geniet van een cocktail of een wijnproeverij tussen de prachtige witte muren die deel uitmaken van Santorini en geniet van het beroemde uitzicht op de turquoise Ionische Zee. De meer avontuurlijke gasten kunnen naar de kraterrand van een nog steeds actieve vulkaan op het 400 jaar oude eilandje Nea Kameni klimmen en zich daarna verfrissen met een duik in de warme thermale bronnen.

Luxe scheepservaringen

Vista

Vista, het nieuwe schip van Oceania Cruises, met een capaciteit voor 1.200 gasten, onthult een nieuwe standaard in luxe met 11 eetgelegenheden, waaronder drie nieuwe kenmerkende culinaire locaties – The Bakery at Baristas, Ember en Aquamar Kitchen – acht bars, lounges en uitgaansgelegenheden, en Aquamar Spa + Vitality Center. Vista beschikt over de ruimste standaardkajuiten op zee van meer dan 29 vierkante meter, en alle Penthouse Suites en hutten hebben grote badkamers met extra grote regendouches.

Riviera & Marina

Riviera en zusterschip Marina, beide met een capaciteit van 1.250 gasten, beschikken over zes gastronomische restaurants met open zitkeuze, zonder toeslag, evenals de onvergetelijke combinaties van eten en wijn van La Reserve by Wine Spectator, plus de mogelijkheid voor weelderige privédiners in Privé. Beide schepen beschikken ook over een ultramodern Culinary Center, Artist Loft voor beginnende creatievelingen en Aquamar Spa + Vitality Center, die allemaal verfijning combineren met eigentijdse flair om een ​​casual elegante ambiance te creëren.

Sirena

Sirena, met een capaciteit van 670 gasten, vat perfect de ultieme luxe ervaring op een klein schip samen. Gasten kunnen ontspannen in de bibliotheek, Aquamar Spa + Vitality Centre of in een van de verschillende bars en lounges aan boord, een show bijwonen of de avond doorbrengen in het casino. Het kleinere formaat van Sirena zorgt ervoor dat het schip toegang heeft tot minder bekende aanloophavens, naast de iconische steden en vakantieoorden van deze historische regio.

oceania cruises vista banner

Oceania Cruises biedt haar gasten meer luxe dan ooit tevoren. Dankzij simply MORE, de nieuwe waardebelofte van de rederij, genieten gasten van een gratis tegoed voor excursies aan land tot $ 1.600 en een gratis drankenpakket. Deze voordelen zijn een aanvulling op de voorzieningen waar gasten steeds van genieten: gastronomisch dineren met The Finest Cuisine at Sea zonder extra kosten bij specialiteitenrestaurants; verfijnde thee en koffie, frisdrank en plat en bruisend Vero Water; 24-uurs roomservice; onbeperkt wifi; en fitnesslessen. Simply MORE is geldig voor alle nieuwe reserveringen vanaf 1 juli 2023 en voor afvaarten die vertrekken op 1 oktober 2023 of later.

Daarnaast geniet je momenteel van ongelooflijke besparingen tot 40% op een selectie van 72 cruises. De korting is extra bovenop simply MORE met gratis excursies aan wal; gratis champagne, wijn en meer; gratis gastronomische specialiteiten en gratis onbeperkt wifi.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Lees ook: Crystal verwelkomt reizigers in stijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *