Zeetesten Crystal Serenity succesvol afgerond

Crystal Serenity, het eerste schip dat opnieuw te water werd gelaten na de aankoop van de cruisemaatschappij door A&K Travel Group vorig jaar, heeft met succes haar zeetesten afgerond. Het schip zal op 31 juli in Marseille vertrekken op haar inaugurele cruise.

Over twee weken maakt luxe cruiselijn Crystal haar spectaculaire comeback. Als onderdeel van de laatste voorbereidingen had Crystal Serenity, momenteel in de laatste fase van een renovatie op de Fincantieri-scheepswerf in Triëst, Italië, een volledig contingent van officieren, technici en ingenieurs aan boord die de navigatie-, technische en mechanische systemen van het schip grondig hebben getest.

“Het voltooien van proefvaarten op zee is een van de laatste mijlpalen die nodig zijn voordat we officieel weer in gebruik kunnen worden genomen”, aldus Roberto Fazi, Senior Vice President of Marine Operations. “We zijn trots op het hele team dat ons tot op de dag van vandaag heeft geholpen, zowel aan boord als aan wal. We willen ook onze geweldige partners bij Fincantieri bedanken, die de klok rond hebben gewerkt om dit prachtige schip op tijd af te leveren en binnen enkele weken klaar te zijn om gasten te verwelkomen.”

Wanneer gasten voor het eerst aan boord gaan van Crystal Serenity, zullen ze kennismaken met de bijgewerkte en grotere suites met ambachtelijke afwerkingen, opgefriste specialiteitenrestaurants en hypermoderne wellness aan boord, waaronder de volledig gerenoveerde en omgedoopte Aurōra Spa. Daarnaast is er een nieuw pickleballveld en nieuw leven ingeblazen entertainment en evenementen. Wat niet is veranderd, is de uitzonderlijke service en een van de beste verhoudingen tussen personeel en gasten in de branche.

Na de cruise van 31 juli vanuit Marseille zal Crystal Serenity de rest van de zomer in de Middellandse Zee doorbrengen voordat het in september naar Noord-Amerika gaat voor afvaarten naar Canada en het Caribisch gebied voor de rest van 2023. Het schip zal ook gastheer zijn van de langverwachte 2024 World Cruise.

Contacteer ons voor meer informatie over de luxe ervaring aan boord van Crystal.

Lees ook: Regent Seven Seas Cruises presenteert 128 nieuwe culinaire landexcursies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *