Crystal onthult nieuwe Aurōra Spa

De spa’s aan boord van Crystal Serenity en Crystal Symphony werden volledig opnieuw ontworpen en bieden een fris en uitnodigend ontwerp met nieuwe afwerkingen, verfijnde materialen en een verfijnd kleurenpalet om het nieuwe aanbod aan boord te ondersteunen.

crystal spa

Wanneer gasten deze zomer aan boord gaan van Crystal Serenity en Crystal Symphony wacht hen een nieuw ontworpen spa-concept. Geïnspireerd door de godin van de dageraad, biedt Aurōra gasten een bestemming voor persoonlijke rust en algeheel welzijn tijdens hun reis met Crystal. Met een verbluffend nieuw ontwerp en op zonsopgang geïnspireerde kenmerkende behandelingen, onder leiding van deskundige therapeuten, zal Aurōra een oase zijn voor gasten om lichaam, geest en ziel te verjongen.

Met een ontwerp geïnspireerd op het prachtige moment van de dag wanneer de zon begint op te komen, is Aurōra, een samenwerking tussen Crystal en Tillberg Design of Sweden, klaar om de meest serene wellnessbestemming op zee te worden. Met het gebruik van heldere, neutrale kleuren, een verlicht plafond met glasvezel en organische materialen zoals seleniet, een natuurlijk zoutkristal en zijde geborstelde leisteen, biedt de ambiance van het nieuwe concept gasten een oase die ideaal is om hun natuurlijke glans en uitstraling te herontdekken.

“We kunnen niet wachten tot onze gasten het geheel nieuwe Aurōra- en wellnessaanbod aan boord van Crystal Symphony en Crystal Serenity kunnen ervaren”, aldus Senior Vice President Hotel Operations Bernie Leypold. “Onze partners bij Tillberg Design of Sweden hebben prachtige ruimtes gecreëerd die energie, licht en balans weerspiegelen om onze gasten te helpen hun meest buitengewone zelf op zee echt te omarmen.”

Aurōra zal de nieuwste technologie en behandelingen bevatten via exclusieve partnerschappen met het meermaals bekroonde, nummer één Britse huidverzorgingsmerk ELEMIS en wereldwijde schoonheidsexperts Kérastase. Nieuwe behandelingen weerspiegelen het voortdurende verlangen van veeleisende reizigers naar actuele wellnessaanbiedingen. Gezichtsbehandelingen zijn ontworpen met als doel vernieuwing en schoonheidsspecialisten zullen in staat zijn om op maat gemaakte hoogwaardige gezichtsbehandelingen van de volgende generatie te ontwikkelen met behulp van de geavanceerde BIOTEC-technologie van ELEMIS.

Enkele van de uitgelichte behandelingen zijn de Aurōra LED en Cryo Facial Experience die de huid onmiddellijk voller en strakker maken, en de Biotec 2.0 The Ultimate Facial, die na slechts één behandeling een jeugdiger uiterlijk onthult. Kenmerkende massagebehandelingen zijn onder meer de Aurōra Stone Signature Massage met hete stenen voor ontspannen spieren en The Chariot of Light met LED-lichttherapie voor een energieke en verfriste huid.

Crystal Serenity zal beschikken over 12 behandelkamers en Crystal Symphony over 10 behandelkamers, met stoombaden voor mannen en vrouwen, sauna’s en een ontspanningsruimte. In de salon bieden schoonheidsspecialisten een uiterst persoonlijke service met vakkundig opgeleide stylisten aan boord die gasten helpen de conditie van hun haar te analyseren, waardoor gerichte aanbevelingen kunnen worden gedaan voor behandelingen en thuiszorgopties.

Daarnaast zijn er nagel- en make-upbehandelingen voor zowel mannen als vrouwen beschikbaar. Aurōra’s holistische benadering van wellness omvat ook fitnessaanbiedingen die zowel lichaam als geest voeden.

OneSpaWorld, de toonaangevende vernieuwer van wellness op zee, keert terug als de exploitant van Aurōra om de hoogste kwaliteitsnormen en dienstverlening te bieden die bij Crystal worden erkend.

Crystal Serenity en Crystal Symphony ondergaan momenteel uitgebreide renovaties in Triëst, Italië. Wanneer de schepen opnieuw in de vaart komen zullen ze onder meer grotere, bijgewerkte suites met ambachtelijke afwerkingen, vernieuwde specialiteitenrestaurants en hypermoderne wellness aan boord bieden. Gasten vinden er ook een nieuw pickleball-veld en nieuw entertainment en evenementen.

Contacteer ons voor meer informatie over de luxe ervaring aan boord van Crystal.

Lees ook: De nieuwe Voyage Collection van Regent Seven Seas Cruises

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *