Holland America Line stelt cruiseseizoen 2024-2025 in Azië voor

Holland America Line gaat in 2024-2025 het meest diverse cruiseseizoen in Azië tegemoet waarbij de rederij 49 havens in 10 landen aanvaart. Negen unieke 14-daagse routes bieden spannende combinaties van verschillende landen. Twee langere legendarische reizen van 28 en 53 dagen laten de prachtige cultuur en geschiedenis van Azië zien.

holland america line azië

Voor het Azië-seizoen 2024-2025 gaat Holland America Line het Verre Oosten verkennen met afvaarten vanuit Hong Kong, China; Yokohama (Tokio), Japan; en Singapore om vervolgens koers te zetten naar enkele van de meest opwindende steden in maar liefst 10 landen. Voor het Azië-seizoen zet de cruisemaatschappij groots in op Japan.

Noordam gaat een reeks van negen verschillende 14-daagse routes varen die Cambodja, Indonesië, Japan, de Filippijnen, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand en Vietnam omvatten. De cruises laten de diversiteit en de unieke historie van de verschillende Aziatische landen zien. Late afvaarten en havens waarbij een overnachting is gepland, geven extra tijd om het nachtleven, de keuken en de cultuur uit de regio te verkennen.

“De vraag naar Azië blijft sterk stijgen. Cruisers zijn op zoek naar bijzondere ervaringen en exotische bestemmingen die buiten de gebaande paden liggen, dit levert hen unieke reismomenten op”, aldus Beth Bodensteiner, Chief Commercial Officer van Holland America Line. “Door drie vertreksteden aan te bieden, kunnen we meer diversiteit creëren binnen onze routes. We bieden een ongelooflijk sterk programma voor seizoen 2024-2025. Met alleen al 24 havens in Japan en twee dozijn meer havens verspreid over verschillende landen, staat onze gasten een meeslepend Azië-avontuur te wachten.”

Langere legendarische reizen op twee schepen

De uitgebreide Legendary Voyages van Holland America Line variëren van 25 tot 59 dagen en combineren het gevoel van een Grand Voyage met routes die een uitgebreide verzameling aan havens bevat die op elke bestemming de ervaring naar een hoger niveau tilt. De meeste Legendary Voyages van Holland America Line varen heen en terug of van/naar een Noord-Amerikaanse thuishaven.

Reizigers kunnen inschepen voor een nieuwe 53- of 52-daagse “Majestic Japan”-cruise aan boord van de Westerdam met vertrek op 1 of 2 september 2024. Vertrek en aankomst zijn mogelijk in Seattle, Washington (rondreis) of tussen Vancouver, Canada en Seattle. Deze cruise doet in totaal 21 havens aan, heeft 13 aankomsten in heel Japan en overnachtingen in Yokohama (Tokio),  Kobe (Japan) en Honolulu (Hawaii).

Een andere legendarische reis is de 28-daagse “Coral Triangle, Volcanoes and The Great Barrier Reef-cruise. Deze reis met vertrek en aankomst in Singapore vangt aan op 5 januari 2025. De Noordam verkent tijdens deze cruise 10 havens in vijf landen waaronder Indonesië en de Filippijnen. Daarnaast biedt het panoramische cruises in het beroemde Great Barrier Reef, Torres Strait en langs de vulkanen Kumba en Krakatau.

Have It All boekingsbonus

Voor een beperkte tijd, wanneer gasten geselecteerde 2024-25 Azië cruises boeken met het Have It All premium pakket, zijn de standaard pakketvoorzieningen van landexcursies, specialiteiten restaurants, een Signature Drankpakket en Surf Wi-Fi inbegrepen – plus het extra voordeel van vooruitbetaalde Crew Appreciation, samen met gratis upgrades naar het Elite Drankpakket en Premium Wi-Fi.

Contacteer ons voor meer informatie over de vaarroutes en om je cruise te boeken met Holland America Line.

Lees ook: Het uitzonderlijke culinaire aanbod aan boord van Oceania Cruises

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *