Regent Seven Seas Cruises verleidt luxe reizigers met nieuwe Voyage Collection

Regent Seven Seas Cruises verleidt luxe reizigers met een prachtige en overweldigende Voyage Collection voor het seizoen 2025-2026. De nieuwe collectie bestaat uit 164 trips met 29 nieuwe havens en 124 overnachtingen ter plaatse.

regent sevens seas cruises japan

De wereldwijd toonaangevende rederij voor luxe cruises, Regent Seven Seas Cruises heeft haar Voyage Collection voor 2025-2026 gepresenteerd. Op het reisprogramma staan diverse nieuwe routes en maar liefst 29 havens op ’s werelds meest gewilde bestemmingen waar Regent’s schepen nooit eerder aanmeerden.

164 nieuwe routes

The World’s Most Luxurious Fleet vaart 164 nieuwe routes waarbij een overweldigende culturele beleving verzekerd is. Tijdens de reizen worden bestemmingen over de hele wereld aangedaan: van favorieten als Alaska, het Caribisch gebied, Het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa tot verre bestemmingen als Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Zuid-Amerika en het zuidelijk deel van de Pacific. Ook zijn er in de Voyage Collection 9 nieuwe routes in Afrika en rond het Arabisch Schiereiland opgenomen en kunnen gasten voor het eerst in Doha, Qatar en Port Louis, Mauritius aan boord komen.

De trips variëren van 7 overnachtingen tot de epische World Cruise 2026 met 154 overnachtingen. Ook staan er vijf adembenemende Grand Voyages op het programma die de moderne avonturier en ontdekkingsreiziger zullen aanspreken. Andere hoogtepunten van de Collection zijn vijf nieuwe havens in Madagaskar, twee rondreizen met 14 overnachtingen in Alaska op Seven Seas Explorer, Seven Seas Splendor met een seizoen in Noord-Amerika, Het nieuwste schip van de rederij, Seven Seas Grandeur, dat in het eerste cruiseseizoen ook Noord-Europa aandoet, biedt tweemaal een passage door het Panamakanaal.

Onvergetelijke ervaringen

“Onze Voyage Collection 2025-2026 biedt gasten een onvergetelijke ervaring. Stuk voor stuk staan de routes garant voor overweldigende indrukken van altijd al populaire tot meer unieke bestemmingen,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Wij zijn trots op de ongekende beleving die wij onze gasten op een cruise met Regent kunnen bieden. Gasten bevaren de zeeën in alle comfort – de exquise all-suite accommodatie, de uitzonderlijke persoonlijke service en de buitengewone keuken van onze specialiteitenrestaurants aan boord – en zij krijgen de gelegenheid nieuwe en bekende bestemmingen te ontdekken tijdens excursies aan land naar keuze. Onze cruises zijn de meest luxueuze manier om de wereld te ontdekken.”

De Voyage Collection 2025-2026 van Regent Seven Seas Cruises is als een duik in de rijke lokale cultuur. Luxe reizigers zullen de meest bijzondere bestemmingen ter wereld ervaren als nooit tevoren. Gasten hebben in elke haven die wordt aangevaren, keuze uit een scala aan landexcursies voor een kennismaking met de lokale cultuur of uit een indrukwekkend programma aan Regent Choice-excursies van Epicurean Explorer Tours en Wellness Tours tot Eco-Connect en Behind the Design Tours. De Collection omvat ook 124 overnachtingen aan boord in zeer populaire havens zoals Istanbul in Turkije, Bangkok in Thailand en Luxor (Safaga) in Egypte.

Aan boord van elk van de stijlvolle schepen genieten reizigers van ultiem comfort en ongeëvenaard veel ruimte. Hun staat, mede vanwege het ongekend hoge aantal bemanningsleden per gast, de beste service en verzorging te wachten tijdens hun ontdekkingsreis naar de meer dan 500 bestemmingen wereldwijd. Dineren aan boord van de Regent cruiseschepen is een ervaring apart. Fijnproevers halen hun hart op in de sensationele specialiteitenrestaurants – van het geliefde Franse restaurant Chartreuse, het verfijnde Prime 7 steakhouse, de authentieke Italiaanse keuken in Sette Mari tot Compass Rose met een wisselend menu.

banner oceania cruises vista

Bij de prijs van de cruise zijn gastronomisch dineren in een scala aan specialiteitenrestaurants en in de buitenlucht, de lekkerste wijnen en sterke dranken, entertainment, onbeperkte toegang tot internet, valet wasservice, fooien en voor gasten in Concierge suites en hoger een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise, inbegrepen.

Contacteer ons voor meer informatie en details over de nieuwe Voyage Collection 2025-2026 van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Princess Cruises viert in 2025 haar 40-jarig jubileum in Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *