Costa lanceert speciale promotie voor soloreizigers

Costa Cruises lanceert een speciale aanbieding voor soloreizigers op geselecteerde cruises tot en met eind 2023. Met de nieuwe promotie besparen solocruisers 80% op tientallen geselecteerde afvaarten voor de meeste kajuitcategorieën.

costa vrouw water glijban

Costa Cruises biedt een volledig meeslepende internationale ervaring gericht op het ontdekken van lokale culturen via nieuw ontworpen routes die meer bestemmingen bieden met langere verblijfstijden in de aanloophavens. En voor een beperkte tijd maakt Costa het voor individuele reizigers betaalbaarder om hun droomcruisevakantie te boeken door af te zien van de eenpersoonstoeslag op geselecteerde cruises, tot en met december 2023. De promotie Cruising Solo is beschikbaar op tientallen afvaarten naar verschillende bestemmingen in alle kajuitcategorieën behalve suites. Individuele reizigers krijgen 80 procent korting op het cruisetarief wanneer ze gebruikmaken van deze speciale aanbieding.

Solocruisers kunnen de Middellandse Zee, Noord-Europa, Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten verkennen en een transoceanische oversteek maken. Aanbevolen routes zijn cruises van zeven nachten en reizen van 12 tot 21 nachten. Twee van Costa’s nieuwste schepen – Costa Toscana en Costa Smeralda – zijn opgenomen in het aanbod, samen met Costa Diadema, Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Firenze, Costa Fortuna en Costa Pacifica.

“Cruisen met Costa biedt unieke reiservaringen, en onze promotie met een speciaal single tarief maakt het voor individuele reizigers nog betaalbaarder om een ​​onvergetelijke reis te boeken”, aldus Scott Knutson, vice-president verkoop en handelsmarketing voor Costa Cruises Noord-Amerika. “We nodigen individuele reizigers uit om hun eigen avontuur te creëren, met talloze mogelijkheden om zowel aan boord als aan land nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken. Of ze kunnen in hun eentje genieten van een ontspannen uitje terwijl wij ze in de watten leggen, dat is het mooie van een cruise.”

De Middellandse Zee is het hele jaar door een ideale bestemming voor de levendige zomer en de minder drukke herfst. Noord-Europa biedt een rijke geschiedenis en cultuur, vol met iconische bezienswaardigheden, terwijl de Verenigde Arabische Emiraten een ideale bestemming is om een ​​warme winter te ervaren, met moderne wonderen en oude tradities. Een transoceanische oversteek biedt voldoende tijd voor groots avontuur en ontspanning. Zo verken je bestemmingen van de Middellandse Zee tot het Caribisch gebied en ga je onder de evenaar om Brazilië en Argentinië te ontdekken.

Ook aan boord worden nieuwe bestemmingen verkend, met themarestaurants, wijnbars, aperitieven en exclusieve merkpartnerschappen. Eetgelegenheden variëren van informeel tot haute cuisine met de nadruk op regionale gerechten. Entertainment van wereldklasse, een fitnesscentrum en een spa verbeteren de ervaring aan boord. Dit alles aan boord van de nieuwste en modernste cruiseschepen ter wereld.

Contacteer ons voor meer informatie en om uw cruise met Costa te boeken.

Lees ook: 5 must-see bestemmingen in de USA voor filmliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *