Oceania Cruise biedt reizigers nog meer voordelen met nieuwe waardebelofte simply MORE

Oceania Cruises biedt haar gasten simply MORE dan ooit tevoren, met gratis excursies aan wal, een gratis drankenpakket en gratis wifi voor alle gasten, voor alle nieuwe reserveringen vanaf 1 juli 2023, voor afvaarten die vertrekken op 1 oktober 2023 of later.

oceania cruises simply more

De nieuwe simply MORE waardebelofte van Oceania Cruises betekent dat reizigers de grootste waarde krijgen op het gebied van luxe cruisen, met vrijwel alles wat ze wensen inbegrepen in hun reistarief: meer onvergetelijke reiservaringen met een royaal tegoed voor excursies aan wal van maximaal $ 1.600 per passagiershut en meer gelegenheden om iets te vieren met een uitgebreid drankenarrangement tijdens lunch en diner met tientallen vintage champagnes, premium wijnen en internationale bieren om uit te kiezen.

De nieuwe voordelen zijn een aanvulling op de voorzieningen waar gasten steeds van genieten: gastronomisch dineren met The Finest Cuisine at Sea zonder extra kosten bij specialiteitenrestaurants; fijne thee en koffie, frisdrank en plat en bruisend Vero Water; 24-uurs roomservice; onbeperkt wifi; en fitnesslessen.

“Dankzij de lancering van simply MORE zullen onze gasten genieten van nog meer waarde, meer keuze en meer gemak dan ooit tevoren”, aldus Frank A. Del Rio, President van Oceania Cruises. “De afgelopen 20 jaar zijn we ons blijven aanpassen en evolueren naar de wensen en behoeften van onze gewaardeerde handelspartners en gasten. We zijn altijd op zoek om de Oceania Cruises-ervaring te verbeteren en de lat hoger te leggen door de beste waarde te bieden in luxe cruises. Dus vroegen we onze belangrijkste doelgroepen, gasten en reispartners, wat ze wilden, en dat was eenvoud, keuze en waarde. Door onze nieuwe simply MORE waardebelofte hebben ze nu alle drie.”

Simply MORE aan land

“Voor mij is de hoeksteen van deze opwindende nieuwe waardebelofte het genereuze krediet dat aan elke gast wordt aangeboden om te besteden aan excursies aan wal naar keuze. Oceania Cruises staat bekend om onze fantasierijke en meeslepende routes, die naar elk deel van de wereld reizen, die nog verder worden verbeterd door ons toonaangevende aanbod van verrijkende avonturen aan wal.”

Oceania Cruises biedt meer dan 8.000 meeslepende, educatieve en unieke tourkeuzes aan in meer dan 600 aanloophavens. Reizigers kunnen ervoor kiezen om iconische bruisende steden, minder bekende juweeltjes en rustige eilanden in dezelfde vaart te verkennen dankzij de bestemmingsintensieve routes van de lijn.

Del Rio vervolgde: “Het simply MORE-tegoed voor excursies aan wal kan worden gebruikt voor al onze excursies, van het zien van een actieve vulkaan vanuit een helikopter in Montserrat tot het leren hoe je schapen hoedt op een herdersschool in Noord-Spanje op een van de onze Go Local-tours of het genieten van het uitzicht van een insider op iconische modernistische gebouwen in de Finse hoofdstad Helsinki tijdens een Beyond Blueprints-excursie, die reizigers meeneemt achter de schermen van monumentale gebouwen met een architectonische gids.”

De kredietbedragen voor excursies aan wal variëren per reisduur, van $ 600 per hut voor een reisschema van zeven tot negen dagen, tot $ 1.600 per hut voor afvaarten van 31 tot 35 dagen. Het tegoed kan worden ingewisseld voor alle excursies en biedt ongeëvenaarde bestemmingservaringen, waaronder Food & Wine Trails Tours en Culinary Discovery Tours, gemaakt voor culinaire fijnproevers, op duurzaamheid gerichte Go Green Tours en luxe excursies met een privéauto en chauffeur, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Simply MORE aan boord

De nieuwe waardebelofte simply MORE, die OLife Choice vervangt, omvat een genereus drankenpakket met gratis premium-label champagnes en wijnen, en meer dan 20 Amerikaanse en internationale bieren, tijdens lunch en diner.

“Onze gasten waarderen lekker eten en goede wijn, en we hebben altijd alle gastronomische specialiteiten opgenomen. Nu zijn we heel blij dat we ze een royaal aanbod aan wijnen kunnen aanbieden – niet alleen huiswijnen – om uit te kiezen, maar ook champagnes en bieren om van te genieten. Met meer dan drie dozijn wijnkeuzes en een breed scala aan bieren, mousserende wijnen en champagnes van het premiumlabel, is er voor elk wat wils,” zei Del Rio.

oceania cruises

Reserveringen voor gasten die vóór 1 oktober 2023 varen, blijven ongewijzigd met voorzieningen zoals oorspronkelijk geselecteerd.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Lees ook: De nieuwe Voyage Collection van Regent Seven Seas Cruises

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *