Crystal verwelkomt reizigers in stijl

Wanneer Crystal Serenity en Crystal Symphony binnenkort weer uitvaren doen ze dat met een nieuw interieur. De uitzonderlijke nieuwe Crystal-stijl biedt een mix van klassieke en moderne designelementen met een vleugje mediterrane invloed.

crystal

Terwijl Crystal zich voorbereidt op de verwachte onthulling deze zomer, zullen Crystal Serenity en Crystal Symphony weelderige ontwerpconcepten introduceren die ontworpen werden in samenwerking met de beste internationale designers. Van opnieuw ontworpen openbare ruimtes en moderne kamers en suites tot verfijnde voorzieningen op de kamer en exclusief beddengoed ontworpen voor royalty’s, de nieuwe Crystal-ervaring is een lust voor het oog.

“Terwijl we gasten weer verwelkomen aan boord van Crystal, zijn we verheugd om een ​​look & feel te onthullen die het beste van zijn vermaarde verleden combineert met een nieuwe visie die geschikt is voor een mooie toekomst”, aldus Chief Executive Officer van A&K Travel Group, Cristina Levis. “Frisse kleuren, unieke texturen en eersteklas tastbare elementen creëren een sfeer die tijdloze momenten van ontspanning oproept en gasten herinneringen achterlaat die een leven lang meegaan.”

Tillberg Design

Tillberg Design of Sweden (TDoS) werd gekozen als de hoofdontwerper van Crystal Serenity en Crystal Symphony met projecten die openbare ruimtes, eetgelegenheden en de onlangs aangekondigde AurōraSpa omvatten. TDoS kreeg de opdracht om ruimtes te creëren die klassieke elementen en moderne materialen vermengden met een vleugje mediterraanse invloed. Het resulterende ontwerp was een verfijnd en duurzaam concept dat een voorbeeld is van eigentijdse en verfijnde lagen binnen een opgefriste setting.

GEM – Design for Cruise Ships

Voor het herontwerp van kamers en suites schakelde Crystal het toonaangevende architectenbureau voor cruiseschepen, GEM, in. Het nieuwe concept bestaat uit neutrale tinten en hoogwaardige armaturen, aangevuld met subtiele pasteltinten en grijs- en beigetinten die resoneren met de kleur van de oceaan.

Kleinere gastenkamers werden samengevoegd tot grotere suites met een aparte woon- en slaapkamer, grote badkamers met inloopdouche en dubbele wastafels. Hierdoor bieden de kamers gasten meer ruimte en alle functies die verwacht worden op een high-end cruise, terwijl ze het beste comfort van thuis bieden.

Aan boord van Crystal Serenity en Crystal Symphony, die plaats bieden aan respectievelijk 740 en 606 gasten, kunnen luxe reizigers kiezen uit verschillende kameropties. Met de uitgebreide renovaties werd de totale gastencapaciteit verminderd om maximale ontspanning op de kamer te bereiken. Beide schepen zullen ook twee nieuwe categorieën gastenkamers bevatten: de Jr. Crystal Penthouse Suite en een eenpersoonskamer met uitzicht op de oceaan als optie voor individuele reizigers zonder zich zorgen te hoeven maken over het betalen van extra eenpersoonstoeslagen. Deze nieuwe categorieën zullen ook de beschikbaarheid van de populaire categorie Sapphire Suite vergroten.

Elk onderdeel van het herontwerp werd zorgvuldig overwogen. De projectarchitect, Adriana Granato, een adjunct-professor architectuur aan Politecnico di Milano, en van Studio Ibsen, leidde het team dat alle weergaven van de nieuwe kamers en suites illustreerde. Ze reisde persoonlijk naar een steengroeve in de Italiaanse Alpen om de marmeren platen van Fior di Pesco, ook wel bekend als perzikbloem, vanwege de kostbare perzikkleurige aderen die de steen de naam geven, te kiezen.

Jesurum 1870 Linens

Suites bieden linnen van de hoogste kwaliteit met een op maat gemaakte collectie beddengoed van Jesurum 1870. Al meer dan 150 jaar weeft het in Italië gevestigde Jesurum het meest exclusieve linnengoed, oorspronkelijk gemaakt voor privé-bewoners, megajachten en koninklijke families. Crystal is de eerste in de branche die samenwerkt en exclusief werkt met het in Venetië ontstane merk wiens familiale merkethos wordt gemotiveerd door toewijding en innovatie. Gasten die in kamers van het type Aquamarine en hoger verblijven, kunnen een verbeterde nachtrust verwachten met de 100 procent made-in-Italy-producten van de op maat gemaakte Carol-collectie met een golvende, ogee-geïnspireerde rand in prachtig borduurwerk en geselecteerd vanwege de gelijkenis met Crystal’s logo.

La Bottega Amenities

In samenwerking met het gerenomeerde La Bottega werd Ortigia gevraagd om zeep- en geurproducten aan boord te leveren. De producten van Ortigia, opgericht in Sicilië, zijn inheems in het moederland en geïnspireerd door de geuren en elementen van de tropische regio van Italië. De producten zijn zacht en delicaat. De bad- en douche-ervaring zal gasten meenemen naar een veld met Siciliaanse lentebloemen met tonen van narcis, wilde iris en jasmijn.

Crystal Serenity en Crystal Symphony zullen reizen aanbieden in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Canada en New England, Alaska, het Caribisch gebied, door het Panamakanaal, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Contacteer ons voor meer informatie over de luxe ervaring aan boord van Crystal.

Lees ook: Oceania Cruises lanceert zeldzame wijncollectie met 80 nieuwe labels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *