Brussels Airlines verwelkomt reizigers naar Afrika in nieuwe Sunrise Lounge

Passagiers van Brussels Airlines die naar Sub-Sahara-Afrika reizen kunnen voortaan gebruik maken van een volledig vernieuwde Sunrise Lounge in de T-zone van Brussels Airport. De lounge biedt nu onder andere meer zitplaatsen, meer slaapcomfort en een groter aanbod aan kwalitatief eten en drinken.

De Sunrise Lounge in de T-zone van Brussels Airport is volledig heringericht tot een ruimere en comfortabelere lounge. Bij het binnenkomen leidt de nieuwe lay-out bezoekers meteen naar de heldere hoofdruimte met een indrukwekkend uitzicht op het tarmac. De gerenoveerde lounge is nu een aangename plek om te vertoeven voor een vlucht naar een van de vele bestemmingen die Brussels Airlines in Sub-Sahara-Afrika aanbiedt.

Dankzij een nieuwe indeling van het vloeroppervlak is er 25% meer zitcapaciteit dan voorheen. Daarnaast verbeteren een reeks nieuwe voorzieningen het comfort van de nieuwe Sunrise Lounge aanzienlijk. Zo is er nu een groot buffet met een kwalitatief culinair aanbod, waaronder een grotere keuze aan warme gerechten. De nieuwe Grohe Blue drinkfontein en een Coca-Cola frisdrankdispenser reduceren verder het gebruik van plastic flessen en blikjes. Loungegasten kunnen zelf hun perfecte Belgische biertje tappen aan de tapinstallatie van AB InBev, partner van Brussels Airlines.

Gasten die overstappen hebben de mogelijkheid om bij te slapen in een van de vijf ‘nap boxes’ voor hun aansluitende vlucht. En met de designdouches en -toiletten van Grohe in de douchesuites biedt de Sunrise Lounge nu moderne faciliteiten waar gasten zich kunnen opfrissen.

“We zijn verheugd om onze reizigers naar Afrika een hoogwaardige en sfeervolle lounge aan te bieden die voldoet aan de behoeften van passagiers op langeafstandsvluchten, zoals rust en ontspanning, lekker eten en de mogelijkheid om ongestoord te kunnen werken. We concentreren ons op wat echt belangrijk is voor onze gasten en zijn trots op onze nieuwe Sunrise Lounge. Bovendien benadrukt deze complete make-over onze sterke en langdurige band met het Afrikaanse continent.” – ​Dorothea von Boxberg, CEO, Brussels Airlines

Als ambassadeur van België is de luchtvaartmaatschappij trots op de samenwerking met lokale merken. De natuurlijk eikenhouten meubelen van Ethnicraft en het servies en decoratieve elementen van Serax dragen bij tot een ontspannen en aangename sfeer in de Sunrise Lounge. Het behang is geïnspireerd op een van de vele indrukwekkende landschappen op het Afrikaanse continent en wijst erop dat deze lounge vooral wordt gebruikt door passagiers voor hun aansluitende vlucht naar een Afrikaanse bestemming.

De vernieuwde Sunrise Lounge is niet de enige vernieuwing in de T-zone van brussels Airport. Zo heeft de luchthaven de voorbije maanden een aantal verbeteringen aangebracht aan de infrastructuur in de T-zone. Zo werden er extra zitplaatsen en een speelwand voor kinderen in het teken van de Smurfen gecreëerd. Door de herziening van het duty-free aanbod en een nieuw cafégedeelte komen er meer mogelijkheden om te winkelen en iets te eten of drinken. Dankzij de installatie van een apotheekautomaat zullen passagiers snel toegang hebben tot een aantal medische basisproducten.

Lees ook: 5 must-see bestemmingen in de USA voor filmliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *