Brussels Airlines brengt meer dan 10.000 festivalgangers naar Tomorrowland

Tomorrowland brengt de wereld opnieuw samen in het Antwerpse Boom. En naar goede traditie doet het dat in samenwerking met Brussels Airlines. De Belgische luchtvaartmaatschappij brengt ruim 10.000 feestvierders, met een Global Journey pakket, naar ’s werelds beste muziekfestival.

Tomorrowland is inmiddels aan zijn 17de editie toe en belooft ook deze zomer wereldwijd de harten te stelen met top dj-sets, magische verrassingen en sprookjesachtige decors. Liefst 400.000 festivalgangers uit de hele wereld worden vanaf 21 juli verwelkomd op het domein ‘De Schorre’ in Boom. De allereerste muziekliefhebbers verzamelen al op 20 juli in Dreamville. “Adscendo” is het thema dit jaar, wat betekent dat het festivalterrein twee weekends lang omgetoverd wordt tot “een magische plek hoog aan de horizon”. Verspreid over 16 prachtige podia maken meer dan 750 van ’s werelds beste artiesten in elektronische muziek er een onvergetelijke editie van.

Ook Brussels Airlines draagt zijn steentje bij om er een memorabele beleving van te maken. De voorbije maanden bracht het ruim 10.570 vluchtpakketten aan de man. Muziekliefhebbers van over de hele wereld vliegen de komende dagen vanuit 57 verschillende luchthavens naar België voor het festival, goed voor in totaal 125 Brussels Airlines-vluchten.

Aan boord zijn de vijf meest voorkomende nationaliteiten de Spaanse (17,6%), de Zwitserse (7,9%), Britse (4,3%), Amerikaanse (4%) en Noorse (3,8%). Vorig jaar zag die top vijf er toch iets anders uit: US (bijna 12%), Duitsland (10,5%), Spanje (meer dan 7%), Frankrijk en UK (beiden iets meer dan 6%).

Ook dit jaar worden zeven vluchten volledig omgevormd tot unieke #TMLpartyflights. Dat betekent dat de passagiers op 10 kilometer hoogte al van een eerste live DJ-set kunnen genieten. Voor de partyflights zal de Amare, de Airbus A320 van Brussels Airlines die gewijd is aan Tomorrowland, worden ingezet. Het is al de vijfde keer dat Amare muziekliefhebbers vanuit de hele wereld naar het festival vliegt. Het toestel is aan de buitenkant beschilderd met een prachtige adelaar, en brengt ook binnenin de Tomorrowland-vibe helemaal tot leven, onder andere dankzij extra sfeerverlichting.

Lees ook: Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *