Vaar mee met de Culinary Masters’ Cruise van Oceania Cruises

Oceania Cruises – ’s werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruisemaatschappij heeft details onthuld van haar eerste jaarlijkse ‘Culinary Masters’ Cruise’ aan boord van Marina in oktober 2024.

De toewijding van Oceania Cruises aan culinaire uitmuntendheid schittert in haar vloot van kleine, luxueuze schepen. Het gastronomische culinaire programma begint met het inkopen van hoogwaardige ambachtelijke ingrediënten van over de hele wereld, van gewaardeerde Castilla-La Mancha-saffraan tot fijn Frans meel, op maat gemalen volgens onze exacte specificaties. Ruime state-of-the-art kombuizen, vergelijkbaar met die in restaurants met Michelin-sterren, zijn uitgerust met geavanceerde culinaire apparatuur. Bovendien heeft Oceania Cruises het hoogste percentage culinair personeel dat zich toelegt op de eetervaring dan welke andere cruisemaatschappij dan ook. Om de onberispelijke kwaliteit van elk gerecht te garanderen, hebben we één chef-kok per tien gasten. De helft van de bemanning aan boord houdt zich bezig met het koken of serveren van eten.

De exclusieve ‘Culinary Masters’ Cruise‘, aan boord van het 1.250 gasten tellende schip, Marina, wordt gehost door de twee chef-koks van Oceania Cruises, Alexis Quaretti en Eric Barale, en biedt de perfecte gelegenheid om hun wijsheid, creatief talent en fantastische culinaire connecties met onze gasten te delen. Er zal de mogelijkheid zijn om deskundige inzichten te horen in paneldiscussies op het podium en te genieten van live kookdemonstraties van chef-kok Alex, Senior Culinary Director van Oceania Cruises, en chef-kok Eric, Vice President of Culinary, en hun speciale gasten.

Vertrek van Valletta, Malta, naar Rome (Civitavecchia), Italië, op 16 oktober 2024, met een bezoek aan havens in Kroatië, Griekenland en Italië. Gasten kunnen genieten van thema-Chef’s Market Dinners in The Terrace Café, waarbij ingrediënten worden gebruikt die op lokale markten zijn gekocht door het culinaire team aan boord, geïnspireerd op de bezochte bestemmingen. Bovendien worden alle gasten uitgenodigd om de legendarische kenmerkende gala-zeevruchtenbrunch van Oceania Cruises bij te wonen, meestal alleen gereserveerd voor scheepslanceringen. Er zal ook de mogelijkheid zijn om op maat gemaakte ervaringen te kopen die alleen aan boord van deze afvaart beschikbaar zijn; inclusief culinaire rondleidingen in lokale havens en hands-on kooklessen, geleid door het gewaardeerde culinaire team van Oceania Cruises; door experts geleide wijnproeverijen; of een exclusief privédiner.

Marina en haar zusterschip, Riviera, waren de allereerste echte foodie-schepen ter wereld en worden nu vergezeld door Vista, dat in mei van dit jaar wereldwijd werd gelanceerd, en Allura, dat zich in het voorjaar van 2025 bij de vloot zal voegen. Marina en Riviera waren ook de eerste schepen ooit met een kookschool aan boord. En het is te danken aan het immense succes van de Culinary Centers aan boord, dat we de ruimte hiervan aan boord van onze nieuwste schepen, Vista en Allura, hebben verdubbeld. Eens te meer in het belang van de culinaire ervaring van onze gasten.

De route van de Culinary Masters’ Cruise is net zo verleidelijk als de keuken die aan boord wordt geserveerd. Zeilend vanuit Valletta, de historische hoofdstad van Malta, die talloze internationale verbindingen heeft via onder andere Londen, Frankfurt, München en Parijs, zal Marina een dag op zee doorbrengen voordat ze een spectaculair menu van mediterrane en Adriatische aanloophavens binnengaat: het prachtige Kotor, Montenegro; Kroatische juweeltjes Dubrovnik en Split; charmant Bari, Italië; de Griekse havens van Corfu en Katakolon; en dan naar Italië, voor de laatste dag in foodie-heaven Napels, voordat je in Rome (Civitavecchia) van boord gaat.

En met Oceania Cruises ontvangen reizigers gewoon MEER, met vrijwel alles inbegrepen in het reistarief: een royaal excursietegoed van $800 per hut te besteden aan tours naar keuze; en een uitgebreid drankenpakket beschikbaar tijdens lunch en diner in restaurants aan boord met tientallen vintage champagnes, premium wijnen en internationale bieren.

Het buitengewone niveau van insluitsels naast Oceania Cruises is altijd inclusief voorzieningen: gastronomisch dineren met The Finest Cuisine at Sea® zonder reserveringskosten of dekkingskosten in specialiteitenrestaurants; een breed scala aan heerlijke thee en koffie, frisdranken en plat en bruisend Vero-water®; 24-uurs roomservice; onbeperkt WiFi; en fitnesslessen.

Gemaakt om de gastervaring te verbeteren, betekent simply MORE dat reizigers de grootste waarde krijgen in luxe cruises.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *