Geert Raes en Vincent Snauwaert verkozen tot ECTAA Travel Industry Ambassador

De European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations (ECTAA) heeft haar Travel Industry Ambassador Programme gelanceerd. Het programma is ontworpen om de dynamiek en innovatie van de reisindustriesector te presenteren door innovatieve reisagenten en touroperators onder de aandacht te brengen, die een sterke bijdrage leveren aan de toekomst van reizen.

Het Travel Industry Ambassador Programme is een antwoord op de kritieke uitdagingen waarmee de reissector momenteel wordt geconfronteerd, waarbij de nadruk wordt gelegd op de noodzaak van collectieve actie en expertise.

Het programma staat open voor personen die werken voor een reisbureau, een touroperator of voor een lidorganisatie van ECTAA.

De kern van het Ambassadeursprogramma van ECTAA ligt in de toewijding aan kennisontwikkeling. Via een reeks workshops en interactieve sessies zullen ambassadeurs hun communicatieve vaardigheden verbeteren, leren omgaan met uitdagende onderwerpen, een sterke digitale aanwezigheid opbouwen en in contact komen met EU-beleidsmakers.

Daarnaast biedt het programma een unieke mogelijkheid om te netwerken. Dit zal ervoor zorgen dat ambassadeurs tegen eind 2024 uitgerust zullen zijn om ECTAA en haar aangesloten verenigingen te ondersteunen bij het pleiten voor de reissector. Ambassadeurs krijgen toegang tot invloedrijke professionals, waaronder reisbureaus, touroperators en marktleiders. Dit zal betekenisvolle verbindingen tot stand brengen en strategische partnerschappen opbouwen.

Bij de eerste ECTAA Travel Industry Ambassadors behoren twee Belgen: Geert Raes van Wings ‘n Wheels en Vincent Snauwaert van TUI.

De ECTAA Travel Industry Ambassadors zijn:

  • Anna LENNHAMMER, Public Affairs Function bij NLTG – Nordic Leisure Travel Group (Zweden)
  • Gabriele MILANI, Director bij F.T.O. – Federazione Turismo Organizzato (Italië)
  • Geert RAES, Owner and Managing Director Wings ‘n Wheels Travel organiser (België)
  • Vincent SNAUWAERT, Public Affairs Manager bij TUI (België)
  • Esa TALONEN, Managing Director bij Ikaalisten Matkatoimisto (Finland)
  • Dima TANTSIURA, CEO Albatros Travel (Oekraïne)
  • Joeri VAN ANDEL, General Counsel bij Sunweb Group (Nederland)
Lees ook: Cruisesector kijkt tevreden terug op 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *