Oceania Cruises introduceert nieuw luxe reismagazine Your World

Oceania Cruises, ’s werelds toonaangevende culinaire en bestemmingsgerichte cruiserederij, doet haar naam alle eer aan met de lancering van haar gloednieuwe Your World-magazine.

Met het nieuwe luxe reismagazine wil Oceania Cruises veeleisende reizigers aanmoedigen om nieuwe bestemmingen te verkennen. Tegelijkertijd werpt Your World een nieuw licht op klassieke plekken. Het magazine biedt diepgaande, hoogwaardige reisinhoud van ervaren en gevestigde reisschrijvers.

Your World is gemaakt om zelfs de meest doorgewinterde reizigers te inspireren en de reislust aan te wakkeren. Tegelijkertijd wil het de gewaardeerde gasten van Oceania Cruises motiveren om meer te dromen en meer te ontdekken.

Er zullen elk jaar drie nummers van het magazine verschijnen, waarbij het tweede in de zomer verschijnt en een derde in de herfst. Op die manier zal het magazine steeds relevante aanbevelingen voor de komende seizoenen bevatten.

Het premièrenummer van Your World viert de ‘Great Vacation’ en concentreert zich op de geplande reizen met familie en vrienden die ontspanning, een pauze in de gewone routines van het leven en het opdoen van nieuwe ervaringen over de hele wereld mogelijk maken.

Met een reeks levendige stadsrondleidingen biedt het eerste magazine inzichtelijke aanbevelingen in Lissabon, Oslo, Newport en Ketchikan. Er is een artikel over de snelgroeiende foodiescene in Stockholm, evenals een verkenning van andere onderscheidende culinaire regio’s in Zweden. Daarnaast lees je in het magazine ook alles over hoe je al volop kan genieten van het vakantiegevoel bij het plannen van je cruise. Verder lees je hoe je kan reconnecten met de natuur tijdens een uitstapje in Noorwegen en Denemarken, en de top tien ervaringen voor bezoekers aan de ‘final frontier’, Alaska.

Het segment ‘Voyage of the Senses’ geeft een frisse kijk op de Oceania Cruises-ervaring, van de uitgebreide gastronomische eetgelegenheden tot het scala aan verrijking en activiteiten aan boord en luxe accommodaties.

in de tweede helft van het magazine ontdek je alles over de afvaarten van Oceania Cruises van juli tot en met december 2024 door Europa, Alaska, Canada en New England, evenals geselecteerde reizen in het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Azië, Afrika en Australië en Nieuw-Zeeland.

Het eerste nummer van Your World kan je online ontdekken via deze link. Wil je graag een exemplaar in je brievenbus ontvangen stuur ons dan even een e-mail met daarin je naam, adres en telefoonnummer naar info@cruisetotravel.com.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijke keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Lees ook: Regent Seven Seas Cruises innoveert luxe cruisen met Immersive Overnights collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *