Binnenkijken op het grootste cruiseschip ter wereld: De bars en het nachtleven aan boord van Icon Of The Seas

Aan boord van Icon of the Seas vind je meer dan 15 bars en uitgaanservaringen die ’s werelds beste vakantie in een ander daglicht zetten, zelfs als de zon al lang is ondergegaan. Ouders, stelletjes en vrienden die aan boord van het nieuwe vlaggenschip van Royal Caribbean varen, kunnen proosten op vakanties en feesten in nieuwe en terugkerende hotspots voor elk type avonturier. Of je nu op zoek bent naar livemuziek, twee pianisten die het tegen elkaar opnemen, of gewoon naar de bar gaat voor een cocktail of bubbels in de nieuwe champagnebar, Icon biedt een ongeëvenaard aanbod aan bars en uitgaansgelegenheden.

Lees ook: De restaurants aan boord van Icon of the Seas

Met meer dan 40 plekken om te dineren, drinken en vermaakt te worden, kunnen volwassenen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat geheel nieuwe ervaringen en favorieten beleven. Locaties waar alles draait om de muziek, zoals Lou’s Jazz ’n Blues in Central Park en Dueling Pianos in de Royal Promenade, en de Rye & Bean koffiebar in AquaDome en Bubbles champagnebar in Central Park zijn absolute primeurs. Klassiekers als Trellis Bar, dat nu een menu met hapjes aanbiedt, en Playmakers Sports Bar & Arcade, met nog meer manieren om te spelen, kregen een nieuwe look en locatie.

Hotspots voor heerlijke drankjes en verbluffende shows

Dueling Pianos. In de eerste Dueling Pianos-bar van Royal Caribbean gaan twee pianisten de strijd aan om door gasten aangevraagde liedjes en favoriete hits op originele wijze uit te voeren.

Lou’s Jazz ’n Blues is een nieuwe plek die Central Park, het openluchtpark aan boord van Icon of the Seas, vult met live uitvoeringen van soulvolle klassiekers en jazzpopmelodieën. Muziekliefhebbers kunnen binnenskamers van de muziek genieten of al wandelend langs de duizenden echte planten tijdens Jazz in the Park.

Rye & Bean. Passend bij de transformerende ervaringen in de AquaDome, biedt deze nieuwe koffieshop alles wat je wil, van klassieke kopjes koffie tot espressococktails. Het is een gezellige plek waar je overdag geniet van het eindeloos uitzicht op de oceaan. ’s Avonds is het een bruisende bar met uitzicht op het spectaculaire entertainment in het AquaTheater.

The Overlook en Overlook Pods in de AquaDome. De verhoogde lounge en de unieke hoekjes op zee tillen avondjes uit en uitgaansgelegenheden naar een hoger niveau. Overdag staat de oceaan via de grote ramen in het middelpunt van de belangstelling, en ’s avonds liggen de grote aquashows van de cruisemaatschappij binnen handbereik. In de next-level pods kunnen vrienden ontspannen met een drankje, klassieke bordspellen spelen en ontspannen met livemuziek.

Terugkerende favorieten aan boord van Icon zijn The Attic, geïnspireerd door de duistere en intieme comedyclubs van Manhattan met liveshows die alleen voor volwassenen zijn, en Music Hall, waar je kunt rocken met de house-tributeband.

Hotspots voor een onvergetelijke ervaring

1400 Lobby Bar is een nieuwe ontmoetingsplek die geïnspireerd is op de geschiedenis van de scheepsbouw. Hier kunnen vakantiegangers herinneringen maken van zodra ze aan boord gaan terwijl ze genieten van drankjes die ontwikkeld werden door de beroemde mixoloog Tony Abou-Ganim. De 1400 Lobby Bar is de eerste bar op een Royal Caribbean schip die de levendige Royal Promenade naar buiten opent met een terras vanwaar je een prachtig uitzicht op de oceaan hebt.

Bubbles is het nieuwe ‘champagneloket’ in Central Park, waar je ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds mimosa’s, prosecco’s, Bellini’s en zelfs flessen bubbels kan afhalen.

Swim & Tonic in Chill Island is de eerste swim-up bar van Royal Caribbean. Vakantiegangers kunnen een slokje nemen terwijl ze een duik nemen en achterover leunen op deze levendige plek, met ligstoelen en tafels in het water, een bubbelbad en meer.

Trellis Bar behoort tot de reeks vernieuwde favorieten op Icon of the Seas. De kenmerkende locatie in Central Park kreeg een nieuwe look, handgemaakte cocktails en voor het eerst ook een menu met hapjes.

Terugkerende favorieten aan boord van Icon of the Seas zijn onder meer Boleros, de levendige club die zorgt voor een Latijns-Amerikaanse sfeer en de klassieke Schooner Bar, waar pianisten de toon zetten voor een aperitief en slaapmutsjes.

Hotspots voor meer manieren om te spelen

Point & Feather, de Engelse pub aan de Royal Promenade, biedt naast een nieuwe open lay-out nog meer games en toernooien met darts. De typische Britse bieren smaken hier nog beter onder begeleiding van de live gitarist.

Playmakers Sports Bar & Arcade is een terugkerende favoriet waar ook nu weer sportwedstrijden, snacks en ijskoude bieren op het menu staan. Hier kunnen vakantiegangers hun favoriete teams op tientallen schermen bekijken en arcade- en tafelspellen spelen.

Spotlight Karaoke op de Royal Promenade is een favoriet bij karaoke-fans en de uitgelezen plek waar wannabe-zangers kunnen optreden ​​voor een publiek, of in een privékamer met familie en vrienden.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Royal Caribbean te boeken.

Lees ook: De leukste cruisebestemmingen voor 2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *