Regent Seven Seas Cruises innoveert luxe cruisen met Immersive Overnights collectie

Regent Seven Seas Cruises heeft een collectie van zes unieke Immersive Overnights cruises aangekondigd waarbij elke haven die wordt aangedaan een overnachting bevat. Hierdoor hebben reizigers de mogelijkheid deze geliefde bestemmingen nog beter te verkennen.

Deze reizen, aan boord van vier van de zes schepen van ‘s werelds meest luxueuze vloot, zijn inclusief speciale ervaringen aan wal die zijn samengesteld om van elke overnachting een onvergetelijk onderdeel van de reis te maken. Bestemmingen in de Immersive Overnights collectie zijn het Middellandse Zeegebied, Noord-Europa en Azië. Alle zes reizen maken deel uit van Regent’s Upgrade Your Horizon aanbieding, waarbij gasten kosteloos kunnen profiteren van een 2-categorie suite upgrade en lage aanbetalingen.

“Regent’s geschiedenis van innovatie is wat ons tot marktleiders in ultra-luxe cruisen heeft gemaakt, en we streven er voortdurend naar om de onovertroffen Regent-ervaring voor onze gasten te verbeteren”, zegt Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Onze Immersive Overnights collectie met een overnachting in elke haven zal de manier waarop reizigers cruisen veranderen. Deze overnachtingservaringen geven gasten een uitgebreide onderdompeling in een reeks van ongelooflijke wereldwijde bestemmingen van Incheon in Zuid-Korea tot Zadar in Kroatië en de Zweedse hoofdstad Stockholm.”

Exclusieve avondexcursies

Immersive Overnights laat luxe cruisereizigers een andere kant van fascinerende bestemmingen zien met 26 avondexcursies die speciaal voor Regent zijn gecreëerd. Voorbeelden van deze avondexcursies zijn het bekijken van kunstwerken van Picasso, Rodin en Munch in het huis van een Zweedse prins, wijnproeven bij zonsondergang in een Toscaanse villa en een Michelinsterren-diner in Athene. Dit is slechts een voorproefje van wat er nog gaat komen, met extra avondexcursies en unieke meerdaagse tours in Italië, Kroatië, Frankrijk, Griekenland, Duitsland en Finland die binnenkort worden aangekondigd.

Naast de dag- en avondexcursies, waarvan vele inclusief zijn als onderdeel van Regent’s onbeperkte excursieprogramma, genieten gasten van gastronomische cuisine in de specialiteitenrestaurants en al fresco eetgelegenheden, heerlijke wijnen en sterke dranken, een minibar die dagelijks wordt aangevuld, entertainment, onbeperkt internet, valet wasservice, vooruitbetaalde fooien aan boord en een hotelarrangement van één nacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die in een suite op Concierge-niveau of hoger verblijven.

Immersive Overnights over de hele wereld

De Immersive Overnights collectie biedt reizigers een ongeëvenaarde manier om geselecteerde bestemmingen te ontdekken met een keuze uit zes routes in 2024 en 2025, verspreid over de hele wereld van Europa tot Azië aan boord van Seven Seas Splendor, Seven Seas Explorer, Seven Seas Voyager en Seven Seas Navigator. 

Seven Seas Voyager – Majestic Mediterranean: Istanbul, Turkije naar Barcelona, Spanje. Vertrek 27 oktober 2024 – 10 nachten. Geniet van Europa’s meest dynamische steden – Istanbul, Dubrovnik, Kroatië, Rome (Civitavecchia), en Barcelona – op deze 11-daagse Immersive Overnights reis door het Middellands Zeegebied.

Voorbeeld van excursie: Bocelli Muziek & Kunst. Gasten genieten van een een privé pianoconcert en lunch in een restaurant in Rome en zien de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad tijdens een tour. De onderdompeling in alles wat Romeins is begint met een prachtige rit door de Italiaanse hoofdstad, perfect om hoogtepunten te zien zoals het Colosseum, de Trevifontein en Circus Maximus, het enorme stadion waar de Romeinen ooit wagenrennen hielden. Het stadion zal ook dienen als locatie voor het pianoconcert van Italiaanse klassiekers met een talentvolle zangeres als begeleiding. Tijdens de lunch die volgt zullen wijnen, geproduceerd op het Toscaanse landgoed van Andrea Bocelli’s familie, elke gang aanvullen. De sommelier beschrijft de unieke kenmerken van de wijnen en hoe de Bocelli’s ze produceren. Gasten zullen vervolgens nog meer iconische locaties bekijken, zoals het Sint-Pietersplein in Vaticaanstad. 

Seven Seas Navigator – Mediterranean Tapestry: Rome (Civitavecchia), Italië naar Barcelona, Spanje. Vertrek 15 november 2024 – 7 nachten. Ervaar het beste van de Italiaanse, Franse en Catalaanse kunst, gastronomie en cultuur tijdens deze 8-daagse Immersive Overnights reis naar Rome (Civitavecchia), Toscane (Livorno), Toulon en Barcelona.

Voorbeeld van een excursie: Wijnproeverij bij zonsondergang & diner in een Toscaanse villa. Proef de heerlijke smaken van de Middelandse Zee in schilderachtige taverna’s en historische villa’s, waaronder Villa Daniella, een elegant Toscaans landgoed waar de beroemde Medici-familie in de 16e eeuw jaagde. Als kennismaking met het gebied bezoeken reizigers eerst het nabijgelegen San Miniato. Het stadje ligt hoog boven de Arno vallei en staat bekend om zijn witte truffels, waaronder een record exemplaar dat meer dan vier pond woog. Na een avontuurlijke dag kunnen fijnproevers genieten van een wijnproeverij en een prachtig diner in Villa Daniella, bereid met lokale Toscaanse ingrediënten. 

Seven Seas Explorer – Blossoms, Towers and Temples: Tokio, Japan naar Tokio, Japan. Vertrek 5 maart 2025 – 14 nachten. Gasten gaan aan boord in Tokyo waarna ze gedurende 15 dagen de Immersive Overnights zullen ervaren in Kyoto (via Kobe), Seoul (Incheon), Shanghai en dan terug naar Japan’s schitterende hoofdstad Tokyo.

Voorbeeld van een avondexcursie: Seoul in de Avond & Tempel Gastronomie. Ontdek in het Zuid-Koreaanse Seoul ’s avonds de monumenten die het heden en verleden van de hoofdstad bepalen. Weinig plaatsen in Seoul zijn zo historisch als het Gwanghwamunplein, dat al eeuwenlang een openbare ontmoetingsplaats is. Er staan standbeelden van twee gerespecteerde figuren: koning Sejong, die een fonetisch systeem ontwikkelde om de Koreaanse taal te schrijven, en Yi Sun-sin, een admiraal uit de 16e eeuw die bekend stond om zijn overwinningen op de Japanse marine. Er volgt een heerlijke maaltijd met gerechten die hun oorsprong vinden in boeddhistische tempels. In de tempelkeuken komen gewoonlijk geen scherpe groenten zoals uien en knoflook voor, omdat men denkt dat die de spirituele oefeningen belemmeren. Om een glimp op te vangen van Seouls visie voor de toekomst wordt er gestopt bij Dongdaemum Design Plaza, een cultureel centrum met een gedurfd ontwerp, en bij Sebit Islets – ’s werelds eerste drijvende culturele ruimte – die er in de avond extra bijzonder uitziet met zijn LED-verlichting die reflecteert op de Hangang Rivier.

Seven Seas Splendor – Flair, Flavor and Culture: Monte Carlo, Monaco naar Athene (Piraeus), Griekenland. Vertrek 20 april 2025 – 10 nachten. Deze 11-daagse Immersive Overnights reis vertrekt vanuit het betoverende Monte Carlo en vaart dan naar Salerno voor twee nachten, dan Efeze (Kusadasi) en Athene (Piraeus).

Voorbeeld van een avondexcursie: Michelin Sterrendiner aan de Kust & Athene. In Athene kunnen gasten genieten van een panoramische rit door de stad in de schemering, waarbij zij de ene na de andere oude of moderne bezienswaardigheid passeert – waaronder de Boog van Hadrianus, de Tempel van de Olympische Zeus en een standbeeld van Lord Byron, de beroemde Engelse dichter die in 1824 stierf tijdens de Griekse Onafhankelijkheidsoorlog. Na de rit dineren de gasten in Varoulko, een beroemd Grieks restaurant aan zee met uitzicht op de haven van Mikrolimano. Tijdens de maaltijd zal duidelijk worden waarom Varoulko bekroond is met een Michelinster. Het menu van chef-kok Lefteris Lazarou focust op verse zeevruchten, die elke ochtend op de lokale markten worden gekocht. Gerechten kunnen bestaan uit carpaccio van octopus, tonijn met sesamkorst en de vangst van de dag.

Seven Seas Navigator – Enchantment in Northern Europe: Kopenhagen naar Stockholm. Vertrek 27 juni 2025 – 10 nachten. Immersive Overnights in Kopenhagen, Berlijn (Warnemunde, 2 nachten), Helsinki en Stockholm (2 nachten) op deze 11-daagse ontdekkingstocht naar enkele van de meest cultureel rijke steden van Noord-Europa.

Voorbeeld van een avondexcursie: Privé-avond in het koninklijke Waldemarsuddde. Bekijk in Stockholm de indrukwekkende kunstcollectie van Waldemarsudde, het voormalige huis van prins Eugen, dat is omgebouwd tot een veelgeprezen museum dat na sluitingstijd exclusief wordt geopend voor een avondevenement. Eugen, geboren in koninklijke familie, was een van de belangrijkste Zweedse landschapsschilders en een fervent kunstverzamelaar. In zijn Art Nouveau woning staan veel van zijn mooiste werken en kunstvoorwerpen die de prins in de loop der jaren verzamelde. Het landgoed en museum werden kort na zijn dood in 1947 voor het publiek geopend en zijn sindsdien een van de populairste attracties van Stockholm. Tijdens de rondleiding door Waldemarsudde kun je het atelier van de prins, zijn privéwoonvertrekken en enkele van zijn meest inspirerende landschappen bekijken. Hoewel de collectie voornamelijk bestaat uit Zweedse kunstenaars, vind je er ook werken van Picasso, Rodin en Edvard Munch. Ook de omgeving van Waldemarsudde op het eiland Djurgården is prachtig.

Contacteer ons voor meer informatie en de all-inclusive luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Cruisen doe je zo! De 10 beste tips voor een geslaagde cruisevakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *