Nieuwe rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar Monastir

Goed nieuws voor liefhebbers van Tunesië en reizigers op zoek naar een zonnige vakantie dichtbij: nouvelair lanceert in april een nieuwe rechtstreekse vlucht van Brussel naar Monastir, naast de bestaande routes naar Tunis en Djerba.

Elke week drie Tunesische steden vanaf Brussels Airport

Met de zomer van 2024 in zicht, kondigt nouvelair zijn vluchtschema aan tussen Brussel en Tunesië. Drie vluchten per week (op dinsdag, vrijdag en zondag) naar Tunis, twee vluchten (op dinsdag en zaterdag) naar Djerba en, als nieuwigheid, twee vluchten per week (op maandag en zaterdag) naar Monastir.

Je kan jezelf trakteren op een zonnig verblijf in Monastir, dé Tunesische badplaats bij uitstek, met nouvelair, voor een uitzonderlijke prijs van slechts € 69 voor een enkele reis!

De nieuwe route Brussel – Monastir begint op 1 april 2024 en biedt een uitstekende mogelijkheid voor reizigers om te genieten van de zon, fijne zandstranden en een turquoise zee op slechts 2u40 vliegen.

Bezoek culturele hoogtepunten zoals de Ribat van Monastir, het oudste fort van de Maghreb, de Oosterse magie in de mdina van Sousse (Unesco werelderfgoed) of neem een geschiedenisles in het grootste Afrikaanse amfitheater El Djem. Sluit af met een romantisch uitje in Sidi-Bou-Said, het pittoreske dorpje met witte huizen en blauwe luiken.

Vanuit Monastir kan je ook de Kuriat-eilanden bezoeken, een kleine prachtige archipel voor de kust en een heus biodiversiteitsparadijs met kristalheldere water en rustige stranden.

Nouvelair biedt reizigers de mogelijkheid om vluchten op maat te boeken met een scala aan “extra diensten” zoals prioritaire check-in en instappen, stoelkeuze, maaltijdopties aan boord, toegang tot VIP-lounges, extra bagage, vervoer van huisdieren, sportuitrusting of muziekinstrumenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *