Ontdek de wereld tijdens een 180-daagse wereldcruise aan boord van Oceania Vista

Verbreed uw horizon en vertrek op een onvergetelijk avontuur terwijl u geniet van het comfort van het nieuwste schip van Oceania Cruises, Vista. Deze 180 dagen durende reis om de wereld neemt u mee naar 101 havens in 43 landen en biedt een overvloed aan culturele en levensbevestigende ervaringen.

Het ultramoderne boetiekschip, met plaats voor 1.200 gasten, vertrekt op 6 januari 2026 vanuit Miami en zal drie oceanen en achttien zeeën oversteken. Tijdens deze onvergetelijke reis verkent u de juwelen van Zuidoost-Azië en Australië, gaat u eilandhoppen in de Stille Zuidzee, bezoekt u unieke havens in Europa en leert u de levendigste Zuid-Amerikaanse steden uit eerste hand kennen. De reis brengt de continentale kustlijnen volledig in kaart en biedt geheimen buiten de gebaande paden en indrukwekkende steden die culturele onderdompelingen, levensgenieters en adembenemende natuurwonderen omarmen.

“Na het opmerkelijke succes van onze meest recente wereldcruises hebben we reikhalzend uitgekeken naar de mogelijkheid om reizigers een nog buitengewonere ervaring te bieden voor onze reis in 2026”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises.

“Daarmee zijn we verheugd om aan te kondigen dat Vista, het toppunt van luxe en het nieuwste schip van Oceania Cruises, de wereld zal rondreizen door op kunstzinnige wijze verschillende continenten met elkaar te verweven, culturen te verrijken en overheerlijke keukens te creëren, waardoor een onvergetelijk tapijt van ontdekkingen voor onze gasten ontstaat. Met deze nieuwe reis zijn we verheugd om een ​​zeldzame kans te bieden om de wereld vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren – en de toekomst van mondiaal cruisen verder te ontwikkelen.”

Rond de wereld in 180 dagen

De Around the World-reis van 2026 verweeft een reeks bestemmingen tot een briljante caleidoscoop van wereldwonderen, prachtige attracties en uitzonderlijke ontmoetingen. Vista zal zijn wereldreis van zes maanden beginnen met een uitgebreide verkenningstocht van zes weken door Zuid-Amerika. Hierbij wordt de westkust van het continent volledig in kaart gebracht voordat het schip verder vaart naar Mexico en Californië. Vervolgens gaat het schip eilandhoppen in de oogverblindende Stille Zuidzee en unieke Australische havens, zoals als de Whitsunday-eilanden, bezoeken. Verder naar het westen zullen geheimen buiten de gebaande paden tot leven komen in Zuidoost-Azië en in heel India. Tegen het einde van de reis zal Vista betoverende kustdorpen en iconische steden in de Middellandse Zee, de Britse eilanden en de Scandinavische regio aandoen voordat het terugkeert naar de Verenigde Staten.

Terwijl u aan land kan proeven van smaken van over de hele wereld, kan u aan boord genieten van The Finest Cuisine at Sea®. Vista beschikt over 11 culinaire eetgelegenheden, waaronder de nieuwste toevoegingen van de lijn: Aquamar Kitchen, met een scala aan wellness-geïnspireerde gerechten met een vleugje verwennerij; The Bakery at Baristas, waar verleidelijke versgebakken gebakjes worden geserveerd; en een nieuw kenmerkend restaurant, Ember. Vista heeft een verhouding van twee bemanningsleden per drie gasten waardoor het de hoogste standaard van attente service levert.

Van meeslepende Culinary Discovery Tours™ aan land tot praktische kooklessen, aan boord van Vista krijgen gasten de kans om te genieten van de smaken van culturen van over de hele wereld. En dit samen met Director of Culinary Enrichment Kathryn Kelly. Een primeur voor Oceania Cruises Around the World. Vista biedt bovendien een uitgebreide verscheidenheid aan activiteiten, acht bars, lounges en uitgaansgelegenheden, zoals bijvoorbeeld de nieuwe Founders Bar, het luxueuze Aquamar Spa + Vitality Center en Aquamar Spa Terrace.

Deze epische reis omvat meer dan 80 UNESCO-werelderfgoedlocaties op 101 bestemmingen, met 11 overnachtingen en een reeks speciaal samengestelde, gratis evenementen aan land en optionele meerdaagse programma’s over land.

De 180-daagse wereldcruise biedt een scala aan voorzieningen met het Exclusieve Prestige-pakket. Dit omvat gratis was-service, een gratis visumpakket, gratis internet, gratis voorafbetaalde fooien, gratis bagage-aflevering. Daarnaast genieten u ook van de inclusieve simply MORE™-voorzieningen, waaronder een royaal tegoed voor excursies van $8.800 per hut en een uitgebreid drankenpakket tijdens lunch en diner.

World Odyssey en Global Wanderlust-reizen

Naast Vista’s Around the World in 180-dagen-cruise biedt Oceania Cruises meer flexibiliteit dan ooit. Zo kunnen gasten inschepen voor Global Wanderlust, een 120-daagse reis van San Diego naar Miami, en World Odyssey, een 197-daagse cruise vanuit Los Angeles naar Miami. Terwijl de mondiale bestemmingen uiteraard de hoofdattractie zijn op deze reis, verwelkomt de luxueuze ambiance van Vista gasten met het ultieme thuisgevoel op zee. Met passagiershutten die tot de ruimste behoren die ooit op een wereldreis zijn aangeboden, biedt Oceania Cruises de ruimte voor een ritueel van verjonging voordat u elke dag op verkenning gaat.

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *