TUI fly vliegt vanaf november naar Curaçao

Vanaf 5 november 2024 vliegt TUI fly naar Curaçao. De Boeing 787 Dreamliner vliegt dan twee keer per week van Brussel naar dit populaire eiland. Ook touroperator TUI organiseert op Curaçao pakketreizen met een divers hotelaanbod.

TUI Belgium biedt vanaf november vluchten en pakketreizen aan naar de Caraïbische vakantiebestemming Curaçao. Dit exotische eiland, deel van de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao), is zeer veelzijdig door een mix van de Europese en Caraïbische cultuur. De hoofdstad van Curaçao, Willemstad, staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en wordt gekenmerkt door zijn bijzondere, kleurrijke architectuur en levendige sfeer. De aantrekkelijke kusten van Curaçao zijn een van de belangrijkste troeven van het eiland, met talloze baaien met prachtige zandstranden. Curaçao maakt deel uit van het Koninkrijk der Nederlanden en de officiële taal is Nederlands, waardoor Curaçao sinds jaren een topbestemming is bij onze noorderburen. Curaçao geniet ook in België van een toenemende interesse, zeker tijdens de wintermaanden, wanneer Belgen kunnen genieten van temperaturen rond de 30 graden.

Het eiland herbergt een uitgebreide accommodatie-infrastructuur. Touroperator TUI stelt op Curaçao tientallen hotels voor in alle categorieën, van luxeresorts over kleinschalige hotelletjes tot appartementen. Er is ook een grote diversiteit qua verblijfsformule, gaande van enkel logies tot all-in.

Luchtvaartmaatschappij TUI fly vliegt vanaf 5 november twee keer per week vanuit Brussel naar het eiland, op dinsdag en zaterdag. De vlucht wordt uitgevoerd met de Boeing 787 Dreamliner en is op één traject gecombineerd met bestemming Punta Cana (Dominicaanse Republiek).

De vluchten naar Curaçao kunnen vanaf april worden gereserveerd via onder meer de website van TUI fly.

Lees ook: De 10 leukste steden voor een citytrip in Kroatië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *