Regent Seven Seas Cruises kondigt exclusieve Upgrade & Explore More promotie aan voor reizen in Europa

Regent Seven Seas Cruises heeft Upgrade & Explore More gelanceerd, waarbij gasten worden uitgenodigd om in luxe door Europa te varen met een genereuze inbegrepen 2-categorie Suite Upgrade, tot een Concierge Suite, op geselecteerde cruises die vertrekken tussen juli en november 2024.

Het aanbod is geldig voor boekingen gemaakt in maart tot 30 april 2024, waarbij gasten ook profiteren van tot 45% korting en tot $500 boordtegoed per suite. Gasten kunnen hun tegoed besteden aan ontspannende Serene Spa and Wellness behandelingen, uitgebreide verkenning van bestemmingen via Regent Choice excursies, de nieuwste mode en sieraden in de boetiek aan boord, of genieten van een speciale fles van de Connoisseur-wijnkaart.

Meer ruimte en voorzieningen

Door gebruik te maken van deze upgrade krijgen gasten de kans om te genieten van suites met nog meer ruimte en weelderige voorzieningen terwijl ze adembenemende bestemmingen verkennen, van de rustige charmes van Noord-Europa tot de romantische kustlijnen van het Middellandse Zeegebied. Dit royale aanbod is beschikbaar op 33 inspirerende reizen, variërend van 7 tot 20 nachten, waardoor reizigers nog beter de meest charmante bestemmingen in Europa kunnen ontdekken.

“Ons nieuwste aanbod biedt een opmerkelijke kans voor reizigers om op een inspirerende ontdekkingsreis door Europa te gaan op de meest luxueuze manier mogelijk,” aldus Andrea DeMarco, President van Regent Seven Seas Cruises. “Bij Regent zijn we toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke en meeslepende ervaring die ongeëvenaard is in de sector. Van onze verfijnde keuken tot onze prachtig ontworpen restaurants, bars en lounges, gecombineerd met onze ruime all-suite accommodaties en uitzonderlijke service, streven we ernaar onze verfijnde en goedbereisde gasten een onvergetelijke ervaring te bieden op ’s werelds meest luxueuze vloot.”

Upgrade & Explore More

Voor terugkerende reizigers of degenen die voor het eerst de wonderen van Regent ontdekken, is de Upgrade & Explore More promotie beschikbaar aan boord van Seven Seas Grandeur, Seven Seas Splendor,  Seven Seas Mariner, Seven Seas Navigator en Seven Seas Voyager. Routes gaan onder andere naar bestemmingen zoals Barcelona, Istanbul en Athene.

Met cruises naar meer dan 550 bestemmingen wereldwijd, is Regent Seven Seas Cruises ‘s werelds meest toonaangevende luxe cruisemaatschappij. Het steeds uitbreidende menu van luxevoorzieningen dat bij de reisprijs is inbegrepen, betekent dat gasten kunnen genieten van een ontspannen cruise met onbeperkt inbegrepen landexcursies, gastronomische gerechten in een scala aan specialiteitenrestaurants en al fresco eetgelegenheden, heerlijke wijnen en sterke dranken, een dagelijks aangevulde minibar, entertainment, onbeperkte internettoegang, valet was-service, fooien en meer.

Contacteer ons voor meer informatie en de luxe beleving aan boord van Regent Seven Seas Cruises.

Lees ook: Scenic Luxury Cruises & Tours herdefinieert luxe reizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *