Scenic Luxury Cruises & Tours herdefinieert luxe reizen

Waar je ook heen reist, met Scenic Luxury Cruises & Tours ervaar je de kunst van ultra luxe all inclusive cruises. De bekroonde rivier- en oceaan cruisemaatschappij streeft naar perfectie in elk aspect van de reiservaring met een combinatie van een persoonlijke service, unieke bestemmingservaringen, schepen met state-of-the-art faciliteiten en een top luxe gastronomische all-in. Met de nieuwste toevoeging van de superjachten Scenic Eclipse en Scenic Eclipse II zet de rederij, die gerenommeerd is om hun voortdurende innovatie, de standaard voor ultra-luxe oceaan cruises op een nieuw niveau. In de loop van haar 37-jarige bestaan is Scenic Luxury Cruises & Tours uitgegroeid tot de ultieme keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke en kleinschalige cruise-ervaring.  

Scenic Riviercruises

De betoverende wereld van de Scenic riviercruises neemt gasten mee op een verrijkend avontuur langs schilderachtige dorpen, historische steden en adembenemende landschappen langs de allermooiste rivieren in Europa en Zuidoost Azië. Bijzondere excursies en activiteiten dompelen hen onder in de cultuur, de geschiedenis en de natuurlijke schoonheid van elke bestemming. Van middeleeuwse kastelen langs de Rijn, tot het proeven van lokale delicatessen op de oevers van de Donau, een ontspannen fietstocht door de wijngaarden van de Dourovallei of een avontuurlijke reis over de Mekong rivier. 

De bekroonde vijfsterren rivierschepen van de rederij bieden de perfecte balans tussen ruimte en intimiteit, met een luxueuze inrichting, royale raampartijen en een uitzonderlijke afwerking. Van de stijlvolle suites, tot het panoramische zonnedek en de uitnodigende wellness met unieke zouttherapie lounge, elk aspect ademt luxe. Het toegewijde team die op alle behoeften van de gasten anticipeert, de wereldklasse gastronomie en aandacht voor detail, zorgen ervoor dat alle verwachtingen overtroffen worden.

Voor een ultiem comfort is werkelijk alles inbegrepen tijdens de cruise. Van een persoonlijke butlerservice, alle maaltijden en premium merkdranken, tot fitness en wellness, exclusieve Scenic Enrich en Scenic Freechoice excursies, wifi, luchthaventransfers en fooien aan boord en aan wal. Bij cruises op de Mekongrivier zijn ook alle interne vluchten en de ‘Scenic Special Stays’ in iconische hotels inclusief.

Scenic Oceaancruises

In 2019 zette Scenic Luxury Cruises & Tours een nieuwe norm voor ultra-luxe cruisen met Scenic Eclipse, het eerste Discovery Yacht ter wereld. Het luxe superjacht van zes-sterrenniveau kreeg in 2023 een bijna identiek zusterschip, Scenic Eclipse II, die de grenzen van luxe nog hoger legt. De gecombineerde vloot zal in 2024 de meest indrukwekkende routes afleggen langs maar liefst vijftig landen over zeven continenten. Van de fascinerende dierenwereld van Antarctica, via oude handelsroutes door de Middellandse Zee tot aan de adembenemende natuurlijke landschappen van de Noorse fjorden. 

Om de wonderen van de bezochte bestemmingen te behouden en de ecologische impact te beperken, investeert Scenic voortdurend in de meest geavanceerde technologie en milieuvriendelijke systemen aan boord van de topklasse schepen.

Voor een maximale exclusiviteit hebben de Scenic superjachten een kleinschalige capaciteit tot 228 gasten, of zelfs 200 in de poolgebieden. Met een rond-de-klok butlerservice en een bijna één op één verhouding tussen gasten en bemanning, garanderen ze een service van het allerhoogste niveau. Een spa-oase van 550 vierkante meter, tien culinaire opties, zes-sterren suites met privé terras of veranda en state-of-the-art faciliteiten vervolledigen de exclusieve ervaring aan boord. Alle Scenic Eclipse gasten genieten de ultra luxe all inclusive waar de cruisemaatschappij bekend voor staat. Dit omvat interne vluchten en transfers, een topgastronomie, premium merkdranken en immersieve Discovery excursies. Voor wie het absolute summum zoekt, zijn er ook twee helikopters en een onderzeeër aan boord.

Vanaf het ruime observatiedek aan de voorkant van het jacht, genieten gasten met de Swarovski telescopen de meest adembenemende uitzichten, die ze vervolgens van dichtbij kunnen ontdekken met de kajaks en stand-up paddleboards. Het Scenic Eclipse Discovery Team speelt een centrale rol bij elke expeditie en ontdekkingsreis. De topexperts, van historici en geologen tot archeologen en fotografen begeleiden de gasten en delen hun passie en kennis om elke bestemming op de best mogelijke manier te ervaren.

Contacteer ons voor meer informatie en om je cruise met Scenic Luxury Cruises te boeken.

Lees ook: 5 niet-te-missen wellness ervaringen in Kroatië 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *