Air Transat verkozen tot World’s Best Leisure Airline 2024

Air Transat is voor de zesde keer uitgeroepen tot World’s Best Leisure Airline tijdens de World Airline Awards van Skytrax.

“Opnieuw erkenning krijgen met deze award geeft ongelofelijk veel voldoening,” zei Miguel Teixeira, Vice President, In-Flight Services & Customer Experience van Air Transat. “Deze prijs is een beloning voor onze inzet om onze passagiers een onovertroffen reiservaring te bieden alsook voor onze producten en service aan boord, die recent naar een nog hoger niveau zijn getild. Door de onvermoeibare inspanningen van ons team om klantentevredenheid tot een prioriteit te maken, kunnen we stelselmatig de verwachtingen van de reizigers die voor Air Transat kiezen, inlossen en zelfs overtreffen.”

Annick Guérard, President & CEO van Transat: “Ik ben onze medewerkers zeer dankbaar voor hun uitzonderlijke professionaliteit en toewijding. Alleen dankzij hun buitengewone inspanningen zijn we erin geslaagd deze belangrijke award voor de zesde keer te winnen. Zij spelen een essentiële rol in ons aanhoudend succes.”

De World’s Best Leisure Airline Award bekroont luchtvaartmaatschappijen op basis van de tevredenheid van passagiers over het product alsook de dienstverlening die ze hun klanten tijdens hun vakantievlucht en op de luchthaven bieden.

Air Transat heeft deze award gewonnen in 2012, 2018, 2019, 2021, 2023 en nu opnieuw in 2024. Bovendien is Air Transat in 2022 ook verkozen tot North America’s Best Leisure Airline.

In het hoogseizoen, van 2 mei tot 24 oktober 2024, biedt Air Transat rechtstreekse vluchten vanuit Brussels Airport naar Montreal met Airbus A321LR-toestellen, waardoor reizigers naadloos kunnen aansluiten op bestemmingen zoals Quebec, Toronto, Calgary, Vancouver, Los Angeles, San Francisco, Fort Lauderdale en Orlando. Vanuit Amsterdam Schiphol airport zijn er in het hoogseizoen vluchten naar Toronto en Montreal. Vanuit Parijs CDG zijn er het hele jaar door vluchten beschikbaar naar Quebec, Montreal en Toronto.

Lees ook: Brussels Airlines is klaar voor een druk zomerseizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *