Oceania Cruises biedt meer diepgaande verkenningen in Polynesië dan ooit tevoren

In 2025 biedt Oceania Cruises de meest unieke en buitengewone routes in de sector aan om de adembenemende regio van Polynesië te verkennen. De routes geven reizigers de gelegenheid om populaire en minder vaak bezochte eilanden te ontdekken vanuit het comfort van de kleine, luxueuze schepen van de rederij.

Met de elegante schepen Nautica en Regatta, die de afgelegen regio zowel tijdens het winter- als het zomerseizoen doorkruisen, zal het 2025 seizoen het meest uitgebreide seizoen van Oceania Cruises in de Stille Zuidzee tot nu toe zijn. De unieke routes voor beide seizoenen zijn speciaal ontworpen om een ​​onvergetelijke en meeslepende ervaring te creëren voor bereisde, nieuwsgierige gasten, waardoor ze dieper in deze fascinerende regio kunnen duiken. Regatta en Nautica bieden een ultra-premium ervaring en zijn bij uitstek geschikt voor verkenningen in de regio, met meer veranda-hutten en meer gratis specialiteitendiners dan enig ander schip dat regelmatig op Tahiti vaart.

“Onze verzameling reisroutes voor 2025 door Polynesië biedt gasten de mogelijkheid om de verbazingwekkende natuur, het rijke culinaire erfgoed en de diepgewortelde culturele tradities van de Stille Zuidzee te ontdekken”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Met slechts 670 gasten aan boord van onze ultra-premium schepen bestaat er geen twijfel over dat reizen door Polynesië met Oceania Cruises veruit de meest ontspannende en zorgeloze manier is om de meest ontspannende en zorgeloze plek ter wereld te ervaren.”

De kern van dit uitgebreide, gevarieerde seizoen wordt gevormd door tiendaagse rondvaarten naar Papeete. Deze zijn perfect voor nieuwsgierige reizigers die de afgelegen, natuurrijke eilanden willen verkennen die deze regio kenmerken.

Gasten die van dieren houden, kunnen uitkijken naar de overvloed aan spectaculair zeeleven dat de sprankelende turquoise wateren rond de eilanden bezoekt, waaronder spinnerdolfijnen, walvissen en pijlstaartroggen. De regio herbergt een spectaculair aantal oude archeologische vindplaatsen, ruige bergen versierd met wilde hibiscus en kleurrijke gemberbloemen. Na een dag de ongerepte natuurlijke wonderen van Polynesië te hebben verkend, is er geen betere manier om te ontspannen dan vanaf het dek naar enkele van de meest verbluffende zonsondergangen ter wereld te kijken.

Het gevarieerde aanbod aan reisroutes omvat de must-sees in Frans-Polynesië, zoals het levendige Papeete, het paradijselijke eiland Nuku Hiva en een aantal overnachtingen op Bora Bora, het meest romantische eiland ter wereld.

Deze reizen zijn perfect voor reizigers die willen genieten van de relaxte eilandsfeer, waar ze kunnen genieten van iconische uitzichten op de bergen en prachtige stranden. Daarnaast kan je er ook genieten van avonturen die alleen in Polynesië beschikbaar zijn, zoals rondleidingen door vanille- en zwarte parelboerderijen, pittoreske lagunecruises en picknicks op motu-eilanden. Het uitgebreide aanbod van zorgvuldig samengestelde kustexcursies van Oceania Cruises stelt gasten in staat de eilanden zelf te ontdekken en de ongerepte, natuurlijke schoonheid te absorberen die deze eilanden uitstralen naast de unieke culturele tradities van de regio.

Daarnaast biedt Oceania Cruises een verscheidenheid aan langere reizen, waardoor gasten de kans krijgen om Polynesië te verkennen na een bezoek aan de spectaculaire topografie van Hawaï of Nieuw-Zeeland, evenals wereldreizen van maximaal 111 dagen, eindigend in Singapore, Kaapstad of Barcelona.

Uitgelezen excursies aan wal

Oceania Cruises werkt samen met het luxe- en lifestyle-reismagazine Condé Nast Traveler om globetrotters een exclusieve verzameling reisroutes te bieden die zorgvuldig uitgekozen zijn door de toegewijde redacteurs van het tijdschrift. Vier van de Polynesische reisroutes in Oceanië zijn opgenomen in de 23 reisroutes van Condé Nast Traveler, met redactionele inzichten en unieke tips in aanbevolen aanloophavens, waarbij insiderkennis wordt gedeeld over wat je op elke bestemming kan ontdekken, proeven en ervaren.

Een voorbeeld van exclusieve tips van de redactie in Frans-Polynesië is het overslaan van de restaurants en naar de foodtrucks gaan, of roulettes zoals ze in Papeete worden genoemd. Deze bieden een goedkoop en vrolijk diner in de buitenlucht met lokale hapjes. Daarnaast kan je gezellig slenteren door het centrum van Papeete en de legendarische geschiedenis leren kennen via de kleurrijke koloniale architectuur terwijl je bezienswaardigheden bezoekt zoals de Notre Dame kathedraal, het stadhuis en de bruisende 155 jaar oude Papeete-markt. Natuurlijk behoort ook een zwempartij met rifhaaien tijdens een intieme boottocht aan boord van een kleine zeilcatamaran tot de mogelijkheden.

Alle afvaarten omvatten de simply MORE waardebelofte van Oceania Cruises, wat betekent dat vrijwel alles is inbegrepen in de cruiseprijs: gratis vintage champagnes, premium wijnen en internationale bieren tijdens lunch en diner; en een tegoed voor excursies aan wal van maximaal $1.400 per hut (het tegoed varieert afhankelijk van de reisduur).

Contacteer ons voor meer informatie over het luxe aanbod, de voortreffelijk vervaardigde keuken en de vakkundig samengestelde reiservaringen van Oceania Cruises.

Lees ook: 3 handige tips om je koffer optimaal in te pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *