Bike Life: de wereld ontdekken per fiets

In Bike Life neemt een koppel je mee tijdens hun ontdekkingsreis per fiets. Het boek staat vol mooie natuurfoto’s aangevuld met verrassende anekdotes en de nodige tips om al fietsend de wereld te verkennen.

bike life

Dat fietsen gezond is daar zijn we het allemaal wel over eens. Maar dat je de hele wereld ook per fiets kan ontdekken, daar staan we meestal niet bij stil. Toch zijn er enthousiastelingen die het doen. Neem nu Tristan en Belén.

Bike Life vertelt het verhaal van Tristan en Belén die diverse fietsreizen door Europa, Noord-Amerika en Centraal-Azië maakten. Beiden vertellen meer over zichzelf en nemen je daarna mee tijdens hun prachtige reisavonturen over de hele wereld. Het boek bevat mooie panoramische foto’s van de natuur maar evengoed foto’s van mensen die ze op hun reispad leerden kennen. Tristan en Belén vertellen vol passie over hun fietstochten en lange ritten waardoor het boek een en al avontuur uitstraalt. Maar er staan ook interessante tips in voor het plannen van je eigen fietstocht, originele plaatsen om te overnachten en niet te missen plekken. Ze geven tenslotte ook een aantal aanbevolen routes mee om het meeste uit je avontuur te halen.

Wereldreis per fiets

Bike Life is een must voor elke fietsliefhebber en tevens een inspiratie voor iedereen die houdt van reizen en avontuur. De persoonlijke anekdotes en tips over de vele zaken die Tristan en Belén onderweg hebben geleerd, zijn interessant en leerrijk voor elke reisliefhebber.

Het boek laat je wegdromen bij het lezen en zien van al die prachtige reisavonturen. Je krijgt spontaan zin om zelf op avontuurlijk pad te trekken. En omdat dat niet altijd even logisch of makkelijk is ,is het prachtige Bike Life dan ook een fijn alternatief om virtueel op reis te gaan, je te verdiepen in de verhalen van dit jonge koppel en helemaal weg te dromen bij prachtige panoramische natuurfoto’s. Dankzij de fraaie uitvoering is het meer dan 250 pagina’s tellende boek erg leuk om te geven én te krijgen.

Bike Life geeft antwoord op de meeste vragen rond deze spannende manier om de wereld te verkennen. Misschien is deze manier van reizen wel de ultieme manier om de wereld zo milieuvriendelijk mogelijk te verkennen. Reislustigen die de microbe te pakken hebben, kunnen het Engelstalige boek makkelijk hier online bestellen.

Lees ook: Elements – In pursuit of the wild: Op zoek naar de pure schoonheid en kracht van de natuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *