Disney toont eerste beelden van nieuw eiland in de Bahama’s

Werk is begonnen aan Disney’s tweede eilandbestemming in de Bahama’s, Lighthouse Point, op het eiland Eleuthera.

Disney Cruise line heeft de eerste beelden vrijgegeven van hun nieuwe prive-eilandbestemming, Lighthouse Point, in de Bahama’s. Lighthouse Point is gelegen op het eiland Eleuthera, zo’n 80 kilometer van Nassau, de hoofdstad van de Bahama’s.

De rederij werkt nauw samen met Bahamaanse artiesten en adviseurs om een ​​bestemming te creëren die de natuurlijke schoonheid en rijke cultuur van de Bahama’s vertegenwoordigt, tot leven gebracht door Disney-verhalen en de ongeëvenaarde service van lokale cast en crew.

De nieuwe beelden tonen een levendig toevluchtsoord op het strand doordrenkt met de kleur en energie van de Bahamaanse kunst. Naast de ongerepte stranden zullen gezinnen kunnen genieten van een recreatiecentrum, restaurants, winkels, een waterspeeltuin, een cultureel paviljoen en meer.

Disney heeft toegezegd minder dan 20 procent van het grondgebied te ontwikkelen; 90 procent van het vermogen van de site uit zonne-energie te halen en gebruik te maken van duurzame bouwpraktijken. Ook zal meer dan 190 hectare grond, dat nu in particulier bezit is, aan de overheid geschonken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *