Joeri Baczkowski wordt Marketeer Events & Partnerships bij TUI

Begin oktober verwelkomt TUI Joeri Baczkowski als nieuwe Marketeer Events & Partnerships.

Op 3 oktober begint Joeri Baczkowski aan een nieuwe uitdaging bij TUI. Als Marketeer Events & Partnerships wordt Joeri verantwoordelijk voor de organisatie van alle B2B en B2C evenementen. Daarnaast zal hij ook de commerciële partnerships beheren.

Joeri is al jaren een vaste waarde in de reissector. Zo was hij van 2011 tot 2019 Corporate Event Manager bij Thomas Cook. Daarna werkte hij als Sales & Events Benelux-France voor Club Marvy en hotelketen Paloma. Sedert maart 2021 werkte Joeri als Creative Instigator bij salesbureau Pitch Perfect.

In februari 2023 zal Joeri de fakkel overnemen van Martine Verboven als Event Manager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *