Daniel Kruithof versterkt sales team Explora Journeys

Daniel Kruithof heeft het Commercial Sales Team van Explora Journeys vervoegd. In zijn nieuwe functie van Business Relationship Lead Benelux rapporteert Daniel aan Suzanne Kochen, Head of Sales Northern Europe.

Daniel is geen onbekende in de cruisesector. Eerder werkte hij bijna 6 jaar voor Holland America Line & Seabourn.

“Wederzijds respect, eerlijkheid en vertrouwen zijn de key elementen voor een langdurige partnership. En dat is waar ik voor sta”, zegt Daniel. Hij kijkt er dan ook erg naar uit om de samenwerking met de partners van Explora Journeys verder uit te bouwen.

Explora Journeys is een nieuw Europees luxe lifestylemerk op het gebied van zeecruises, en zal zeereizen transformeren door een synergie van elegante schepen en meeslepende routes. Deze reizen zijn voor de nieuwsgierige, kosmopolitische reiziger die graag op een ander tempo de wereld wil ontdekken: langzamer, intenser en met meer gelegenheid om echt ondergedompeld te worden in de bestemmingen.

“Wij zien onszelf niet als een traditionele cruisemaatschappij, maar als een aanbieder van reizen. En dat maakt Explora Journeys voor mij persoonlijk uniek,” besluit Daniel.

Daniel is woonachtig in Rotterdam (NL), en zal vanaf daaruit werkzaam zijn voor de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *