Disney Cruise Line maakt naam van nieuw schip bekend

Het volgende schip van Disney Cruise Line zal Disney Treasure gaan heten. Het wordt het zesde schip in de vloot.

Disney Treasure zal worden ontworpen met een gloednieuw motief dat anders is dan alles wat Disney Cruise Line eerder heeft gedaan. Het thema avontuur, geïnspireerd door Walt Disney’s liefde voor exploratie, zal de weg vrijmaken voor epische ervaringen die gasten onderdompelen in enkele van de meest legendarische verhalen van het bedrijf.

Tijdens de bekendmaking zei Josh D’Amaro, de voorzitter van Disney Parks, Experiences and Products: “In het hart van elk avontuur ligt een schat, en we kunnen niet wachten tot je herinneringen creëert aan boord van dit spectaculaire schip”.

Aan boord zal de Grand Hall de onweerstaanbare allure van avontuur uitstralen en gasten uitnodigen om alle schatten aan boord te zoeken, vanaf het moment dat ze aan boord gaan. Geïnspireerd door de grootsheid en het mysterie van een verguld paleis, put het uit echte invloeden uit Azië en Afrika en brengt het een eerbetoon aan het verre land Agrabah uit het klassieke verhaal van Walt Disney Animation Studios, Aladdin.

Het kenmerkende standbeeld in het atriumkarakter – een traditie van Disney Cruise Line – zal een glanzende, glinsterende, prachtige weergave zijn van Aladdin, Jasmine en Magic Carpet die samen opstijgen naar een geheel nieuwe wereld van avontuur.

De Disney Treasure zal naar verwachting in 2024 worden opgeleverd. Na de Disney Wish, die in juli in dienst kwam, is het het tweede van drie nieuwe schepen die gepland zijn tot 2025. De Wish-klasse schepen worden aangedreven door vloeibaar aardgas en beschikken over 1.254 gastenhutten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *