Oceania Cruises kondigt 180-daagse wereldcruise en zeven Grand Voyages aan

Oceania Cruises heeft haar meest uitgebreide en meeslepende serie World en Grand Voyages voor 2025 aangekondigd. Naast een unieke 180-dagen durende wereldcruise introduceert de rederij ook een reeks van zeven Grand Voyages, variërend in lengte van 50 tot 111 dagen.

De gouden standaard van wereldcruises – de wereld rond in 180 dagen

180 dagen, vijf continenten, 32 landen, 89 havens – 5 januari 2025 – 3 juli 2025

Varend op een zeldzame oost-west reis is de 2025 Around the World in 180 Days cruise gevuld met exotische horizonten en verhelderende ervaringen. Vanuit Miami vaart de 656 gasten tellende Insignia naar het zuiden voor verkenningen in het levendige Brazilië en de wildernis van de Amazone. Vervolgens steekt het schip de grote Atlantische Oceaan over voor avonturen in de dorpen en majestueuze landschappen van Afrika. Op weg naar Zuid-Afrika brengt Insignia een bezoek aan het meest afgelegen bewoonde eiland ter wereld: het vulkanische eiland Tristan da Cunha. Insignia gaat dan verder naar het oosten, naar de grote steden en ongekende wonderen van Azië.

Onderweg zijn er verkenningen van enkele van de meest exclusieve eilanden langs de Indische Oceaan. Vervolgens maken de Franse Comoren, Malediven en Seychellen plaats voor boeiende bestemmingen in Myanmar, Thailand, Vietnam, Japan, Indonesië en daarbuiten. Terwijl Insignia naar het zuiden trekt langs de minder verkende kust van West-Australië, krijgen de gasten de kans om enkele van de schatten van dit continent te ontdekken. Tijdens de navigatie door de Stille Zuidzee brengt het schip een zeldzaam bezoek aan Champagne Bay op Vanuatu, samen met enkele van de meest verbluffende eilanden van Frans-Polynesië, voordat het naar het noorden gaan om de weelderige Hawaiiaanse eilanden te bezoeken om deze wereldwijde reis af te sluiten.

Far and Wide: De ultieme odysee

74 dagen, twee schepen, vijf landen, drie continenten – 22 december 2024 – 6 maart 2025

Naast de uitzonderlijke reis rond de wereld introduceert Oceania Cruises ook een reeks van zeven Grand Voyages, variërend in lengte van 50 tot 111 dagen.

Elk van deze Grand Voyages staat in het teken van een van de grootste luxes van het leven: tijd. De reizen variëren van een spectaculaire 111-daagse wonderbaarlijke expeditie door de Stille Zuidzee, Nieuw-Zeeland, Australië, Zuidoost-Azië, Afrika en de Middellandse Zee tot een buitengewone reis die de eerste in zijn soort is – een combinatie van fascinerende verkenningen van drie continenten aan boord van twee kleine, luxeschepen met daartussen een ongelofelijk meerdaags landprogramma. Bovenal zijn deze routes ontworpen voor de onverschrokken ontdekkingsreiziger, de reiziger met een eindeloze reislust en een voorliefde om te genieten van de fijnere dingen in het leven.

Deze ultieme odyssee begint met een rondvaart van 50 dagen door Australië, Indonesië en Nieuw-Zeeland vanuit Sydney. Vervolgens worden de gasten via een businessclass-luchtdienst naar Zuid-Amerika gevlogen voor verkenningen van Patagonië, Antarctica en de Chileense fjorden. Deze twee buitengewone cruises zijn gekoppeld aan twee boeiende landreizen waaruit gasten kunnen kiezen: zes dagen in de buitengewone Blue Mountains van Australië of zes dagen in het Andes-merengebied van Chili en Argentinië.

Meer informatie over deze unieke reizen vind je op de website van Oceania Cruises.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *