Costa Toscana vaart deze winter naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman

Costa Toscana, het vlaggenschip van Costa Cruises, biedt deze winter zevendaagse cruises aan naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Met het aangeboden ‘vlucht & cruise’-pakket is dit de perfecte manier om te genieten van een wintervakantie in de zon op slechts een paar uur vliegen vanuit Europa.

costa toscana cruise

Van 17 december 2022 tot 11 maart 2023 vaart Costa Toscana, het nieuwste vlaggenschip in de vloot van Costa Cruises, cruises van een week naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. De cruises zijn beschikbaar met een ‘flight+cruise’-pakket, zodat je in het grootste gemak en zonder je zorgen te moeten maken over transfers van de luchthaven naar de cruiseterminal kan genieten van een vakantie op zee.

Dankzij de tweedaagse, één nacht lange aanlooproutes in Dubai (VAE), Muscat (Oman) en Abu Dhabi (VAE), biedt het nieuwe aanbod van Costa Toscana meer tijd voor het bezoeken van de bestemmingen die in het reisschema zijn opgenomen. Tijdens de nieuwjaarscruise overnacht het schip enkel in Dubai zodat je het nieuwe jaar in stijl kan vieren.

Verken de regio vanuit een uniek perspectief

De bestemmingen die door Costa Toscana bezocht worden combineren de moderniteit van futuristische architectuur met de charme van de woestijn en oude tradities. Costa Cruises biedt dan ook een breed scala aan excursies om deze vanuit een uniek perspectief, en met authentieke ervaringen in het hart van elke plaats, te ontdekken. In Dubai kan je bijvoorbeeld tijdens een helikoptervlucht genieten van een adembenemend zicht op deze ongelooflijke stad. Een andere niet te missen ervaring is een woestijntour met een jeep. In Muscat kan je aan boord van een Dhow, een traditionele houten boot, varen langs de kust van Oman. In Abu Dhabi kan je ervoor kiezen om een ​​van de drie beroemdste themaparken van de stad te bezoeken: Ferrari World, voor wie van snelheid en racen houdt; Warner Brothers World, om beroemde stripfiguren te ontmoeten; en Yas Waterworld, een enorm waterpark met 43 attracties waaronder glijbanen, waterspelletjes en zwembaden. Als alternatief kan je ontspannen op het exclusieve strand van Al Maya Island, een waar aards paradijs op slechts enkele minuten van Abu Dhabi.

Voor golfliefhebbers is er binnenkort een ‘cruise en golf’-pakket beschikbaar, waarbij het beste van golf wordt gecombineerd met het beste van cruisen. Met dit pakket kan je golfen bij enkele van de mooiste clubs in de VAE en Oman.

Het leven aan boord

costa toscana cruise restaurant foodie

Het aanbod aan boord van Costa Toscana wordt afgestemd op de bestemming. Te beginnen met het gastronomische aanbod, bedacht door Bruno Barbieri, Hélène Darroze en Ángel León. Deze drie wereldberoemde chef-koks introduceren de cruisebestemmingen via de zogenaamde Destination Dishes. Deze zijn verkrijgbaar in de belangrijkste restaurants en interpreteren de traditie en smaken van de plaats die de volgende dag zal worden bezocht. Daarenboven zijn de drie menu’s van het Archipelago-restaurant, één door elke chef-kok, ontworpen om de zee en de route op culinaire wijze te verkennen. Het entertainmentprogramma wordt uitgebreid met een nieuwe spectaculaire show, Essence, die geïnspireerd is op de ‘Arabische Nachten’-sfeer van de Arabische Golf.

Costa Toscana is een reizende ‘slimme stad’, die kan worden aangedreven door vloeibaar aardgas en is uitgerust met geavanceerde technologische innovaties die zijn ontworpen om de impact op het milieu te verminderen. Het interieur is het resultaat van een buitengewoon creatief project samengesteld door Adam D. Tihany. Het is gecreëerd om de kleuren en sfeer van deze prachtige Italiaanse regio tot leven te brengen. Meubels, verlichting, stoffen en accessoires zijn allemaal ‘Made in Italy’ en gemaakt door 15 partners die representatief zijn voor Italiaanse uitmuntendheid. Het aanbod aan boord is perfect geïntegreerd in deze buitengewone context: van de Solemio Spa tot de ruimtes gewijd aan entertainment; van de thematische bars, in samenwerking met grote Italiaanse en internationale merken, tot de 21 restaurants en ruimtes gewijd aan de ‘food experience’. Voor de jongste gasten is er het Splash AcquaPark, met zijn glijbaan op het hoogste dek, een nieuwe ruimte gewijd aan videogames en de Squok Club.

Bijgewerkt gezondheidsprotocol

Costa Cruises heeft recent zijn gezondheidsprotocol aangepast. Hierdoor kunnen alle , zelfs degenen die niet zijn gevaccineerd, een vakantie aan boord van Costa Toscana boeken. Gasten die de vaccinatie hebben voltooid (2 doses + booster; 1 dosis J&J + booster; 2 doses + kuur, bevestigd door een certificaat met QR-code) kunnen aan boord gaan zonder dat er een pre-inschepingstest nodig is. Gasten zonder vaccinatie of met onvolledige vaccinatie hebben alleen een negatief resultaat nodig van een test die binnen 48 uur voor inscheping is uitgevoerd. Voor gasten die aan boord gaan in Dubai een antigeentest voor reizigers van 5 tot 15 jaar oud, en PCR moleculaire test voor reizigers 16 jaar en ouder. Voor degenen die aan boord gaan in Abu Dhabi: antigeentest voor reizigers van 5 tot 11 jaar en moleculaire PCR-test voor reizigers 12 jaar en ouder. Kinderen onder de 5 jaar kunnen aan boord gaan zonder vaccinatie of test.

Lees ook: Oceania Cruises onthult mixologieprogramma en Moët & Chandon champagne-ervaring op Vista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *