MSC Opera wordt cruiseschiphotel voor voetbalfans in Doha, Qatar

Van 19 november tot 19 december zal MSC Opera 1.075 passagierskajuiten voor bezoekers van de wereldbeker voetbal in Doha aanbieden.

msc opera cruise schip

MSC Cruises kondigde vandaag aan dat MSC Opera een cruiseschiphotel wordt in Doha in samenwerking met Qatar’s Supreme Committee for Delivery & Legacy. Het schip zal van 19 november tot 19 december in de haven aangemeerd liggen en voegt zich tijdens deze periode bij MSC World Europa en MSC Poesia.

MSC Opera biedt elegant comfort en unieke gastvrijheid met een verscheidenheid aan lounges en uitgaansgelegenheden waaronder de glamoureuze La Cabala Piano Lounge, het prachtige Teatro dell ‘Opera theater voor avondentertainment, een reeks restaurants, een spa, fitnessruimte, zwembaden en whirlpools verspreid over de negen dekken van het schip.

Deze nieuwe accommodatiemogelijkheid voor voetbalfans en bezoekers van Doha kan onder meer worden geboekt voor minimaal twee nachten via de website van MSC Cruises.

Lees ook: Azamara biedt Atlas Bar Experience aan op alle schepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *