Oceania Cruises onthult mixologieprogramma op Vista

Oceania Cruises heeft het innovatieve mixologieprogramma en de nieuwe Moët & Chandon champagne-ervaring aan boord van Vista onthuld. Wanneer het schip in mei 2023 haar debuut maakt zal het luxeschip ook nieuwe barconcepten, waaronder speciale drankkarren, gearomatiseerde rookbubbels, zero-proof cocktails en Negronis gerijpt in houten vaten, aanbieden.

oceania cruise cocktail

Aan boord van het eerste schip van de nieuwe Allura Class van Oceania Cruises zullen reizigers kunnen genieten van de nieuwste trends en technieken voor het maken van cocktails. Zo zullen de 1200 gasten kunnen kennismaken met cocktails met gearomatiseerde rookbubbels, een uitgebreide selectie wijnen met weinig en geen suiker en cocktails zonder alcohol. Gasten zullen ook genieten van Negroni’s die gerijpt zijn in houten vaten en speciale drankkarren zoals de Bubbly Bar en Ultimate Bloody Mary Bar.

“Bij Oceania Cruises streven we er voortdurend naar om de lat voor elk aspect van onze luxe cruise-ervaring hoger te leggen, met eten en drinken bovenaan de lijst”, aldus Howard Sherman, president en CEO van Oceania Cruises. “Omdat Vista een frisse kijk zal bieden op de beste keuken op zee met een verbazingwekkende reeks culinaire opties die variëren van informeel tot extravagant, is het niet meer dan gepast dat we een bijpassend barprogramma samenstellen. Van nieuwe sterke drankselecties en een breed scala aan mocktails tot nieuwe combinatiemenu’s en de introductie van The Moët & Chandon Champagne Experience, onze teams hebben zichzelf echt overtroffen.”

Nieuwe concepten met verrassende mixologie-ervaringen

Hoeksteen van het barprogramma van Vista wordt een ervaringsgericht drankaanbod met speciale drankkarren zoals The Bubbly Bar, die exclusieve champagnecocktails zal serveren, en The Ultimate Bloody Mary Bar, waar gasten hun perfecte brunchbegeleiding kunnen maken.

Daarnaast zullen de gasten kunnen genieten van de Casino Mixology Bar, een gloednieuw concept aan boord van Vista dat volledig gericht is op de kunst van de cocktail. Met een unieke selectie bourbons en de bereiding van cocktails en sterkedrank aan tafel, zal de bar meer dan waarschijnlijk een Instagram-favoriet worden voor het serveren van kant-en-klare Negroni’s rechtstreeks uit het vat en geweldige Flavor Blaster Gun-cocktails die worden bekroond met met damp gevulde bubbels met aromatische smaken.

Martinis, de kenmerkende bar van Oceania Cruises, verfrist zijn gelijknamige cocktailaanbod met een nieuwe selectie sterke dranken van Mermaid Gin en Vodka, handgemaakt van ethisch verantwoorde plantaardige ingrediënten op het Isle of Wight. Het nieuwe martini-aanbod bevat een collectie die hulde brengt aan enkele van de grootste namen in Hollywood, zoals: Lady Hepburn, Bogard’s Casablanca, Blue Eyes Sinatra en Notorious Bond.

Barista’s, een favoriete plek aan boord voor een heerlijke koffie, zal een nieuw drankenmenu introduceren met innovatieve cocktails met Amari, een Italiaanse kruidenlikeur, naast kant-en-klare Italiaanse selecties zoals Crodino, San Pellegrino-cocktails en Campari-frisdranken.

The Finest Cuisine at Sea

Bij lekker eten horen heerlijke cocktails, en de nieuwe drankconcepten in de restaurants van Vista stellen niet teleur. Met een frisse kijk op het complementeren van ‘The Finest Cuisine at Sea‘, is er een breed aanbod aan alcoholvrije en cocktails met een laag alcoholgehalte beschikbaar.

In het nieuwe Aquamar Kitchen worden magere en gezonde gerechten geserveerd. De drankselectie is er gericht op alcoholarme en niet-alcoholische drankjes. Lyre, de toonaangevende producent van niet-alcoholische gedistilleerde dranken ter wereld, zal zijn natuurlijke gedistilleerde dranken, waaronder Dry London Gin, American Malt Whisky, White Cane Spirit Rum en Amalfi Spritz, naar Vista brengen. Aquamar Kitchen biedt ook elegante alcoholvrije wijnen van Pierre Zéro en op de drankenkaart staan ​​cocktails als een Skinny Mimosa, Innocent Kir, Pure Amalfi Spritz, Passion Fruit Colada, Dark and Spicy en NO-Groni. Ember biedt een culinair menu van inventieve Amerikaanse creaties vermengd met aloude klassiekers aan. Gasten kunnen hun gerechten combineren met unieke wijnen, ambachtelijke bieren, bourbons en themacocktails, variërend van longdrinks tot meer aperitiefachtige zoals California Dreaming, First Avenue, Sicilian Godfather en Tennessee Nights. Red Ginger, het buitengewone Pan-Aziatische restaurant van Oceania Cruises, biedt een drankenkaart die een perfecte aanvulling is op de veelgeprezen gerechten, waaronder Aziatische bieren, een verscheidenheid aan sake en cocktails met Aziatische smaken, zoals gember, kurkuma, koriander en lychee. Nieuw zijn de Tokyo Whisper, Oriental Pear Mule, Asia Daisy, Namaste en Hanoi Nights.

Inspirerende partnerschappen voor voortreffelijke combinatiemenu’s

Een glas champagne is ideaal om de meest boeiende en buitengewone momenten van ons leven te vieren. Met de lancering van Vista introduceert Oceania Cruises dan ook een aantal unieke foodpairings.

De Moët & Chandon Champagne Experience, die zijn debuut maakt op Vista, is een verrukkelijk driegangenarrangement met zeldzame jaargangen. Gasten beginnen met een tartaar van Middellandse Zeebaars gecombineerd met de rijpe 2013 Moët & Chandon Grand Vintage Brut, gevolgd door een foie gras-terrine van eenden, vergezeld van de zijdezachte Moët & Chandon Nectar Imperial Champagne en eindigen met een gezouten ossenhaas in combinatie met de elegante en verfijnde Moët & Chandon Imperial Rose Champagne. Connoisseur Wine Pairing-lunches zijn een nieuwe toevoeging met twee zorgvuldig samengestelde menu’s waaruit gasten kunnen kiezen. De menu’s bevatten vijf verschillende gerechten met mediterrane invloeden, gecombineerd met een premium assortiment wijnen. De hoofdsommelier, net zoals de bar-, restaurant- en keukenteams zullen elk cursusconcept en hun smaakprofielen uitleggen. De Dom Pérignon Experience, een kenmerkende Oceania Cruises-ervaring sinds 2019, wordt op Vista een onderdeel van de intieme eetgelegenheid Privée. Het zes-gangen degustatiemenu is een must-have maaltijd voor fijnproevers en kenners van champagnes. Elk van de drie Champagne-wijnjaren wordt moeiteloos gecombineerd met twee gangen die speciaal zijn gemaakt om de nuances van de druiven en de verhouding van de blend naar voren te brengen. Hierbij wordt elk aspect, van een subtiele, bruisende neus tot een levendige, bevredigende afdronk uitgespeeld. De gerechten bestaan onder meer uit coquilles rossini, zwarte truffelrisotto, blauwe kreeft uit Bretagne en sashimi-stijl Wagyu-rundvlees met octopustempura.

Lees ook: MS EUROPA terug in de vaart na restyling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *