Goed eten en lekker slapen in Nederland

Goed eten, lekker slapen is een prachtig boek vol bijzondere hotels en B&B’s met een fantastisch restaurant, kortom wondermooie adressen om heerlijk te dineren & logeren in Nederland.

In een vorig leven was Judith Noyons actief als actrice in het theater en op televisie. Maar corona dacht er anders over en plots kreeg Judith heel wat minder opdrachten. Ze bleef echter niet bij de pakken zitten en maakte van de nood een deugd. Judith ging in de vrijgekomen tijd op zoek naar adresjes waar het gezellig logeren is én tegelijk ook lekker eten. Zo verbleef ze in heel wat gezellige hotels die een geweldig lekker restaurant hebben. Maar ze logeerde ook op boerderijen waar ze heerlijk in de watten werd gelegd, zowel wat het slapen als de lekkere keuken betreft.

In Goed eten, lekker slapen vertelt Judith over haar eigen ervaringen in elk van de bezochte logeerplekken. Haar verhaal leest erg leuk, wat je meteen zin geeft om zelf op verkenning te gaan. Maar het boek bevat meer dan leuke adresjes alleen. Goed eten, lekker slapen staat vol leuke interviews met gepassioneerde eigenaars en chef-koks. Je vindt er ook heel wat recepten om thuis zelf aan het kokkerellen te slaan. Daarnaast vind je heel wat tips voor uitstappen in de buurt van de hotels, zoals adressen van pluktuinen, boerderijwinkels, wijngaarden en brouwerijen.

Goed eten en lekker slapen in Nederland

Uit de 21 wondermooie logeeradressen in Nederland waar je ook fantastisch kunt eten, lichten wij er twee plekjes uit die echte genieters zeker zullen aanspreken. Ze zijn lekker dichtbij en geven je een heerlijk vakantiegevoel.

Gasterie Lieve Hemel

Een eerste adresje ligt in Nederlands-Limburg, zo’n drie kwartier verwijderd van de Belgische grens. Toch waan je jezelf in Zuid-Frankrijk eens je aankomt bij Gasterie Lieve Hemel. De sfeer, de uitstraling en het eten stralen die typische relaxte Franse gezelligheid uit. De escargots, oesters en heerlijke wijnen doen je helemaal denken aan een vakantie in ‘la douce France’. Slapen, eten en wijnen, meer is er niet nodig om een heerlijk weekendje Frankrijk in Nederlands-Limburg te beleven.

Adres: Gasterie Lieve Hemel- De Hees 32, 5975 NM Sevenum

Villa Bayard

Nieuwsgierig als Judith is, ging ze voor haar boek ook even gluren over de grens. Zo’n twee kilometer weg van Nederland ligt Villa Bayard, in de provincie Luik. Hier kom je genieten van rust en gezelligheid tussen de wijngaarden. Een Franse keuken met een heerlijk glaasje wijn, uit eigen biologische wijngaard, zorgt hier gegarandeerd voor een instant vakantiegevoel.

Adres: Villa Bayard – Rue de la Vallée 89, 4690 Eben-Emael

De ideale gids om heerlijk te genieten

Van gastrofarm tot landkeuken, Goed eten, lekker slapen heeft voor elk wat wils. De verschillende adresjes zorgen elk op hun eigen manier voor een totaalbeleving waar je van zal genieten. De uitgebreide beleving van Judth, de tips voor uitstappen in de buurt en de interviews zorgen voor een boek met een eigen verhaal.

Goed eten, lekker slapen is uitgegeven bij Uitgeverij FJORD. Wie wil wegdromen bij de bijzondere hotels en B&B’s met een fantastisch lekkere keuken, kan het boek bij de lokale boekhandel vinden of het hier online bestellen.

Lees ook: Tom Waes neemt je mee naar unieke plekken in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *