Originele cast van The Love Boat ontmoet de gastheren en crew van The Real Love Boat

Afgelopen weekend heeft de cast van de originele The Love Boat een ontmoeting gehad met Rebecca Romijn en Jerry O’Connell, de gastheren van het Amerikaanse datingprogramma The Real Love Boat.

the love boat princess cruise

The Love Boat, promises something for everyone… zo klonk het in de begingeneriek van The Love Boat, de Amerikaanse televisieserie die zich op een cruiseschip afspeelt. De populaire serie werd uitgezonden van 1977 tot 1986. De meeste opnamen werden gemaakt aan boord van de Pacific Princess.

Afgelopen zaterdag had de cast van de originele The Love Boat een ontmoeting met Rebecca Romijn en Jerry O’Connell, de presentatoren van CBS’s romantische avonturendatingshow The Real Love Boat. De ontmoeting had plaats aan boord van Discovery Princess in de haven van Los Angeles.

“Rebecca en ik groeiden op met het kijken naar de originele Love Boat en onze show is geïnspireerd op die geliefde serie, dus het was gewoon een geweldige ervaring om de originele cast te ontmoeten”, zegt Jerry O’Connell, presentator van The Real Love Boat.

Princess Cruises Celebrations-ambassadeur Jill Whelan (Vicki Stubing), werd vergezeld door andere Love Boat-castleden Cynthia Lauren Tewes (Julie McCoy), Bernie Kopell (Doc), Fred Grandy (Gopher) en Ted Lange (Isaac) aan boord toen ze vertrokken voor een Love Boat-cruise.

Discovery Princess vertrok vanuit de haven van Los Angeles voor een zevendaagse rondreis langs de Mexicaanse Rivièra. De originele cast viert hun vriend en ieders favoriete cruiseschip Captain Stubing met een eerbetoon aan acteur Gavin MacLeod. Samen zullen ze ook hun favoriete herinneringen aan de show delen tijdens ontmoetingen met gasten en deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder een hernieuwing van trouwgeloften voor gasten.

Net als de originele serie speelt The Real Love Boat, gepresenteerd door Rebecca Romijn en Jerry O’Connell, zich af op een luxeschip van Princess Cruises. Rebecca en Jerry worden vergezeld door de bemanningsleden van het schip – Captain Paolo Arrigo, Ezra Freeman (barman) en Matt Mitcham (Cruise Director). Terwijl de Regal Princess over de Middellandse Zee vaart brengen ze singles die op zoek zijn naar de ware liefde samen. De singles moeten zowel aan boord als op de meest exotische bestemmingen een aantal uitdagingen aangaan om na te gaan wie van de andere singles de liefde van hun leven kan worden. Net als bij de originele televisieserie spelen de bemanningsleden een cruciale rol in de matchmaking en navigatie van de romantische en soms turbulente wateren. Er bestaat ook een Australische versie van The Real Love Boat. Deze wordt gepresenteerd door Darren McMullen.

Lees ook: Holland America Line gaat samenwerken The Statue of Liberty-Ellis Island Foundation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *