MSC Euribia vaart vanaf oktober 2023 op de Noordzee

MSC Cruises heeft aangekondigd dat haar gloednieuwe schip, MSC Euribia, vanaf oktober 2023 afvaarten zal aanbieden vanuit Southampton in het Verenigd Koninkrijk. Het schip zal tijdens haar routes ook aanmeren in Zeebrugge.

msc euribia cruise schip

MSC Euribia, die in 2023 in de vaart komt, is het tweede schip van MSC Cruises dat wordt aangedreven door vloeibaar gas (LNG). Het duurzame schip heeft ook een aantal opvallende nieuwe kenmerken, waaronder originele kunstwerken op de dekken en een speciale tekening op de romp. Het unieke en iconische ontwerp van kunstenaar Alex Flämig, getiteld #SaveTheSea, is gekozen om de toewijding van MSC Cruises te vertegenwoordigen om het mariene ecosysteem te helpen beschermen.

Aan boord kunnen gasten genieten van een scala aan entertainmentopties, waaronder originele grootschalige shows in het theater, het Coral Reef Aquapark – één van de grootste en meest indrukwekkende waterparken op zee, en het casino. Voor wie op zoek is naar ontspanning, biedt MSC Euribia vijf spectaculaire zwembaden en de MSC Aurea Spa. MSC Euribia biedt ook keuze uit tien eetgelegenheden en 21 bars die gastronomische avonturen bieden met wereldwijd geïnspireerde menu’s.

De routes aan boord van MSC Euribia bieden gasten de kans om idyllische winterbestemmingen, waaronder Amsterdam, Brugge en Parijs te bezoeken. Op 5 januari vertrekt het schip voor een reis van 21 nachten. Tijdens deze reis bezoekt MSC Euribia onder meer Casablanca, de Canarische Eilanden en Lissabon. Meer informatie vind je op de website van MSC Cruises.

Lees ook: Oceania Cruises biedt gratis landprogramma’s aan bij selectie routes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *