Azamara vaart volgend jaar terug naar Venetië

Azamara, de luxe cruisemaatschappij en leider in ‘Destination Immersion’, keert volgend jaar terug naar Venetië. Tijdens haar Europese seizoen zal de rederij in totaal 32 reizen naar de lagunestad aanbieden.

Vanaf 3 april 2023 vaart Azamara terug naar Venetië. De eerste aanloop is onderdeel van Azamara Journey’s 12-Night The Best of The Med Voyage. Vanaf volgend voorjaar zal de vloot van vier schepen van de lijn toegang krijgen tot de Venetiaanse lagunehavens van Chioggia en Fusina, waardoor gasten een meer naadloze gelegenheid hebben om de gondels te bewonderen, door de geplaveide straten te slenteren en Venetië met gemak te verkennen.

“Dankzij onze langdurige relatie met de lokale ambtenaren en havenautoriteiten van Venetië, zijn we verheugd om onze gasten niet alleen terug te brengen naar deze historische kanaalstad, maar hen ook de wonderen van naburige steden zoals Chioggia te laten ontdekken, die alleen kleinere schepen kunnen bezoeken”, zegt Mike Pawlus, Azamara’s Director of Strategic Itinerary & Destination Planning. “We kijken ernaar uit om onze gasten opnieuw onder te dompelen in de rijke lokale cultuur en geweldige historische bezienswaardigheden die de bestemming te bieden heeft.”

Naast gemakkelijke toegang tot het hart van Venetië, biedt Azamara’s voortdurende zoektocht naar verborgen juweeltjes gasten de unieke kans om Chioggia te verkennen. De stad kent sinds onlangs een toename van het toerisme dankzij de bloei van bacari, bars die wijn en hapjes serveren, langs het centrale kanaal, de Riva Vena. Reizigers kunnen er genieten van de charmante grachten van de stad, historische kerken, het prachtige zandstrand en het onontdekte landschap.

Lees ook: Oceania Cruises onthult mixologieprogramma op Vista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *