Explora Journeys stelt eerste vaart EXPLORA I uit

Explora Journeys heeft het ingebruiknameschema voor EXPLORA I bijgewerkt. Het eerste schip van de luxe-cruisemaatschappij zal nu in juli 2023 vertrekken voor haar eerste reis.

Explora Journeys heeft het ingebruiknameschema voor EXPLORA I, het eerste van zijn zes schepen, bijgewerkt. EXPLORA I zou vanaf mei 2023 gasten meenemen op een harmonieuze mix van zowel bekende als buiten de gebaande paden bestemmingen. De eerste reis van EXPLORA I zal nu op 17 juli 2023 vanuit Southampton vertrekken.

“Vanaf dag één is het onze visie en doel geweest om een ​​reis- en oceaanervaring als geen ander te creëren. Dit moet meer dan ooit waar zijn met de lancering van de eerste nieuwe en baanbrekende klasse schepen van ons merk, de Explora I. Om dit te bereiken, werken we samen met een van ’s werelds meest vooraanstaande scheeps- en superjachtbouwers om het beste luxe horecamerk te creëren en ervaring”, zegt Michael Ungerer, Chief Executive Officer van Explora Journeys.

“Rekening houdend met de uitdagende situatie waarmee de wereld vandaag wordt geconfronteerd, inclusief wereldwijde complicaties in de toeleveringsketen, hebben we echter de moeilijke beslissing moeten nemen, overeengekomen met de scheepswerf, Fincantieri, om het ingebruiknameschema van ons schip bij te werken.”

“De extra tijd op de scheepswerf en op zee voorafgaand aan haar eerste reis zal worden gebruikt om ervoor te zorgen dat Explora I de belofte en visie van het merk ten volle zal waarmaken – absoluut geen concessies doen aan kwaliteit en luxe, onze primaire doelstelling,” concludeerde Ungerer.

Lees ook: Silversea maakt nieuwe vaarprogramma Silver Endeavour bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *