Los Jardines de Abama Suites in Tenerife verbluft met luxueuze privévilla’s

Baden in luxe in het zuiden van Tenerife? Het fonkelnieuwe vijfsterrenhotel Los Jardines de Abama Suites biedt voortaan naast suites ook privévilla’s aan met hotelservice en een adembenemend uitzicht.

Los Jardines de Abama Suites

​De exclusieve villa’s in het het fonkelnieuwe vijfsterrenhotel Los Jardines de Abama Suites zijn van de hand van twee internationaal gerenommeerde architecten afkomstig uit Tenerife, Virgilio Gutiérrez en Eustaquio Martínez. Ze kregen de welgekozen naam Las Villas del Tenis omwille van de ligging nabij Abama Tennis. Met twee of drie slaapkamers, een verwarmd privézwembad om heerlijk in rond te dobberen, een handige overdekte garage en het betoverende uitzicht doen de villa’s in het nieuwe hotelconcept de harten van elke high-end reiziger sneller slaan.

Speciaal ontworpen voor de high-end reiziger

De finishing touch van Las Villas del Tenis wordt geleverd door de decoratie van elk woonstuk ontwikkeld door de prestigieuze Catalaanse interieurarchitecte Rita Rosés. Warme ruimtes waarin lichte kleuren en hoogwaardige meubelstukken in overvloed aanwezig zijn, krijgen moderne en tijdloze accenten.

Dankzij prestigieuze merken als Andreu World, Kettal, Metalarte of Punt hebben gasten het gevoel meer te zijn dan vakantiegangers in een luxueuze toeristenvilla. Las Villas del Tenis, dat is thuiskomen in een speciaal voor hen ontworpen huis. Het huis van hun dromen. Deze privévilla’s in Los Jardines de Abama Suites vormen nu al het nieuwe juweel op de kroon van Abama Resort. 

Genieten van vijfsterrenservice

Reizigers willen steeds vaker in alle rust en privacy genieten van een onvergetelijke vakantie met familie en vrienden. Bij Las Villas de Tenis kan dit zonder in te boeten aan luxe. De complete 5-sterren hotelservice die wordt aangeboden in zowel Los Jardines de Abama Suites als het zusterhotel Las Terrazas de Abama Suites, is beschikbaar voor de gasten van de exclusieve villa’s.

Gasten vinden uitstekend gastronomisch aanbod vlakbij met het restaurant Melvin by Martín Berasategui en een voortreffelijke winkel voor fijnproevers. Daarnaast is er een waaier aan restaurants op Abama Resort, met onder meer twee sterrenrestaurants met name M.B** van dezelfde Martín Berasategui en het Japanse restaurant Kabuki*.

Kinderen kunnen zich uitleven op het Abama Kids Camp terwijl volwassenen zichzelf in de watten leggen met yoga, pilates, een complete fitnessruimte en een verzorgd wellnessaanbod. Sportliefhebbers krijgen dan weer de kans om hun swing te oefenen op Abama Golf of hun backhand te verbeteren op Abama Tennis. Een droomvakantie voor jong en oud.

​De schoonheid van Tenerife

Op Tenerife, het eiland van de eeuwige lente, zit je goed voor een ontspannen zonvakantie. Het zachte mediterrane klimaat zorgt voor een gemiddelde temperatuur van 21°C per jaar. Ideaal om de betoverende stranden in de buurt te gaan ontdekken. Al heeft Tenerife natuurlijk veel meer te bieden dan stranden. De privévilla’s van Las Villas de Tenis spelen in op de ongeëvenaarde schoonheid van de streek met een vernuftige architectuur en exclusief interieurdesign. Zo bewonderen hotelgasten de panoramische vergezichten van Tenerife vanuit hun raam. Een uitzicht dat reikt van de eindeloze Atlantische Oceaan tot aan het silhouet van het eiland La Gomera aan de horizon.

Lees ook: De 5 mooiste wandelroutes in Tenerife

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *