Costa Cruises zendt alle wedstrijden van het WK voetbal live uit

Tijdens Costa’s cruises in de Middellandse Zee, de Caraïben, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Amerika en de trans-Atlantische Oceaan, kunnen gasten alle wedstrijden van het WK voetbal in realtime bekijken.

costa cruise schip

Tijdens het Werelkampioenschap voetbal, van 20 november tot 18 december, zendt Costa Cruises alle officiële wedstrijden live uit aan boord van haar schepen. Reizigers die tijdens het WK voetbal op cruise gaan met Costa hoeven dus geen moment van de competitie te missen.

Dankzij satellietuitzendingen met uitgebreide dekking tussen de twee halfronden, zullen gasten van de Italiaanse rederij geen minuut van de geplande wedstrijden missen, zelfs niet midden in de navigatie. Het maakt niet uit waar ze op dat moment zullen cruisen – de Middellandse Zee, het Caribisch gebied, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Amerika of trans-Atlantische cruises. De wedstrijden zullen gratis beschikbaar zijn, zowel op de schermen in de openbare ruimtes van de schepen als op de televisies in de kajuiten.

Het vlaggenschip Costa Toscana zendt de eerste wedstrijden uit vanaf de westelijke Middellandse Zee tot eind november, wanneer het schip een prachtige 20-daagse cruise naar Dubai zal varen. De laatste wedstrijden van het WK zullen beschikbaar zijn tijdens de eerste van de wintercruises van een week naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Tijdens deze afvaarten zal het schip onder meer Dubai, Abu Dhabi en Muscat bezoeken. Costa Smeralda zal gedurende de hele WK-periode wekelijks Italië, Frankrijk en Spanje bezoeken. Costa Deliziosa biedt tijdens het WK cruises van een week aan naar Griekenland, Kroatië en Montenegro. Deze reizen vertrekken vanuit Bari en Triëst.

Costa Fascinosa biedt tijdens het WK onder meer een 10-daagse cruise aan naar Lissabon, een 11-daagse cruise naar Marokko en een minicruise in de Middellandse Zee. Costa Pacifica biedt minicruises in de Middellandse Zee aan. Daarna, begin december, zullen beide schepen van Europa naar het Caribisch gebied verhuizen. Tijdens deze respectievelijk 14- en 16-daagse trans-Atlantische cruises worden twee continenten in één vakantie aangedaan.

Costa Favolosa, Costa Fortuna en Costa Firenze vertrekken op 18, 20 en 28 november vanuit Italië naar Brazilië en Argentinië, waar ze de hele winter actief zijn. Tijdens deze overtochten worden de laatste wedstrijden van het Wereldkampioenschap gebruikelijk uitgezonden op Sport 24, het sportkanaal aan boord van Costa Cruises.

Naast het kijken naar het WK voetbal, kunnen reizigers tijdens hun vakantie met Costa genieten van unieke ervaringen zowel aan boord als aan wal. Het aanbod aan excursies is volledig vernieuwd om de gasten elke bestemming op een meer authentieke manier te laten ontdekken, mede dankzij de lange verblijfsduur in de aanloophavens. Met gerechten die zijn ondertekend door drie geweldige chef-koks zoals Bruno Barbieri, Hélène Darroze en Ángel León, is het gastronomische aanbod aan boord uniek. De drie topchefs zijn erin geslaagd om in hun gerechten de smaken van de bestemmingen opnieuw te interpreteren. Het entertainment aan boord, met fantastische liveshows, muziek en feesten, wordt gekenmerkt door een lokaal tintje. Daarnaast zullen er speciale activiteiten worden gewijd aan het WK voetbal.

Lees ook: 5 redenen voor een winterse break naar Muscat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *